GSX-R Forever Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Oprocz tlumika ktory moglby byc dluzszy :P to mi sie podoba, no i moc wieksza bo 130 km :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 kolejny motor nawiązujący do pięknego modelu R1 ale chyba nikt mu niedorówna :P nowa CBR też trochę nawiązuje wygłądem np.światła :!: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam,Dla mnie nowa R6-tka wyglada CUDOWNIE-odwazny krok, ale mysle ze udany...no jesli chodzi o wydech....-moze serio chcieli zaoszczedzic troszke kasy-przeciez Yamaha przedluzyla w koncu kontakt z Rossim na rok 2006...hehehehhehehepzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Nie to żebym coś miał do 16 latków... ale dziwnie to trochę wygląda jak osoby które nie mają zielonego pojęcia, wypowiadają się na temety zupełnie im obce ..... sam jestem tzw. Noob'em w świecie sportowych motocykli ale jakieś doświadczenia już mam. mogę się jeszcze zgodzić że ciężko coś o niej powiedzieć , oprócz tego że jest cudowna :P . Czerwone pole zostało przesunięte do 17500 .. 8O 8O czyli prawie 300 robrotów na sekundę 8O 8O . Strach na to usiąśćprawie jak bolid F1. Max moc będzie dostępna przy 14500 czyli o 1000 obrotów wyżej niż w poprzedniej wersji ... Wiem że to są tylko suche dane (które udało mi się wyczytać) ... ale mimo wszystko robią wrażenie..... dopisane: A ha i powiedzcie mi w jakiej obecnie sportowej maszynie znajdziecie fajny fabryczny stelarz pod rejestrację i kierunki - bo wszędzie montują jakieś dziwne konstrukcje.. a może się myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 za kilka lat może sobie taka kupie... narazie musi wystarczyć mi gs 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 A ha i powiedzcie mi w jakiej obecnie sportowej maszynie znajdziecie fajny fabryczny stelarz pod rejestrację i kierunki - bo wszędzie montują jakieś dziwne konstrukcje.. a może się myle??zgadzam sie, nie wiem czemu takie robią, niby kąt nachylenia musi byc odpowiedni ale jak to wyglada taki duzy stelaż :roll: przerobic/zmienic na łądniejszy i bedzie ok :-) no to czekamy az nowa R6 pojawi sie w salonach, chetnie sie przejade obejrzec z bliska :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi