xkarlx Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 witam na samym wstepie chcial bym zaznaczyc ze uzylem opcji szukaj i znalazlem wszystko o lc a nie o r dlatego zakladam nowy temat. Problem polega na tym ze : nie wiem gdzie sa blokady idzie mi jakies 50 km co z tym zrobic jesli to jest CDI to czy zabieg ma wygladac tak samo jak w przypadku lc? i jakie rozmiary zebatek proponujecie w tej chwili mam 9/48 zapomnialem napisac ze to jest dt50r z 94roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 zębatki hmm.. może 12/53 ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 wlasnei mam zamiar se kupic zebatki ale nie wiem jakie kto mi poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 witam na samym wstepie chcial bym zaznaczyc ze uzylem opcji szukaj i znalazlem wszystko o lc a nie o r dlatego zakladam nowy temat. Problem polega na tym ze : nie wiem gdzie sa blokady idzie mi jakies 50 km co z tym zrobic jesli to jest CDI to czy zabieg ma wygladac tak samo jak w przypadku lc? i jakie rozmiary zebatek proponujecie w tej chwili mam 9/48zapomnialem napisac ze to jest dt50r z 94rokuwidze mamy ten sam problem mam dt 1995/50ccm i tez jest zablokowana i nie wiem jak ja odblokowac a tobie sie juz udało moze jakas podpowiedz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek68 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 WitamWysokość siedziska DTR50R to podobno 900 mm , jak zrobić 800 mm . Co do blokad to : dysze , wydech ,i zębatka ( tak mówia w serwisie ) . Na temat tych 10 cm nic nie gadają .Pozdrowionka gutek 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 witam na samym wstepie chcial bym zaznaczyc ze uzylem opcji szukaj i znalazlem wszystko o lc a nie o r dlatego zakladam nowy temat. Problem polega na tym ze : nie wiem gdzie sa blokady idzie mi jakies 50 km co z tym zrobic jesli to jest CDI to czy zabieg ma wygladac tak samo jak w przypadku lc? i jakie rozmiary zebatek proponujecie w tej chwili mam 9/48zapomnialem napisac ze to jest dt50r z 94rokuMi leciała tez max 50. Tłumik miała wypruty, dyfuzor też.Kolega miał starszą(1988r) i miała lepsze przyspieszenie oraz lepszą prędkość ... Różnica polegała na tym że moja Yamaha zachowywała się jak 4T. Cały czas stale przyspieszała, nie tak jak kolegi że od 6000obr dostawała kopa. Prawdopodobnie był zablokowany CDI. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi