mlodywital Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkichMam pytanko, chcialem poprawic odglosy wydawane przez moj tlumnik.Znalazlem tylko jednego producenta jakim jest IXIL. Czy sa jeszcze jakies alternatywy ?Z gory dzieki za popdpowiedzi.PZD Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja mam w GSie tlumik Jama, brzmi nieco lepiej (glosniej przede wszystkim) niz standard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja mam WMP Exhaust, także poprawia zdecydowanie dźwięk. Jednak nie mam pojęcia gdzie można go dostać. Chyba tylko z drugiej ręki. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 A ja miałem cygaro od Harleya. Serio. Puste. Zajebiście grało i wcale nie za głośno! Może pokombinuj trochę na giełdzie w Warszawie (10-11)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Nie chciałem zakładać nowego tematu bo mam tylko małe pytanie. Ktoś wie jak to jest z tymi owiewkami w GS?? :? . Od nowości je dawali, czy to opocja dodatkowa?? Bo z tego co na fotkach widzę większośc jest goła a zaczepy na owiewki ma. Ludzie sobie to poprostu zdejmują czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja widzialem osatnio Gs'a z wydechem Yoschimury Tri Oval i musze przyznac ze gadal calkiem sympatycznie... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Nie chciałem zakładać nowego tematu bo mam tylko małe pytanie. Ktoś wie jak to jest z tymi owiewkami w GS?? :? . Od nowości je dawali' date=' czy to opocja dodatkowa?? Bo z tego co na fotkach widzę większośc jest goła a zaczepy na owiewki ma. Ludzie sobie to poprostu zdejmują czy co??[/quote']Owiewki były (a może jeszcze są) produkowane przez firmy od akcesoriów np. FiveStars. Suzuki nigdy od nowości ich nie dawała. Dopiero jak wyszedł model GS500F. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi