Lukas_lbn Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Siema moge zakupic tłumik firmy Silent Sport i mam pytanie czu ona jest znana i czy ten tłumik co chce kupic bedzie chodzil cicho sadzac po nazwie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w huskach montują te tłumiki, ale nie powiem żeby były ciche , przynajmniej w te250 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 koledzy maja TC 450 i głos jest PIEKNY !!!!! (tylko nie wiem czy maja seryjne tlumiki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 głoś jest zajefajny, niby 250 a wygar jak w conajmniej 500 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak goscia pierwszy raz widzialem i odpalil ta 450 mmmmmiodzio myslalem ze sie rozplyne tak dzwiek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Wlasnie taki bede mial do dt 125 zarobilem na starym wydechu.Mam jeszcze do sprzedania koncówke Gianelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi