eloelo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Obowiązkowo telefon,klucz do świec i świeca.Ja biore jeszcze kurtke przeciwdeszczowąTo ile wy jezdzicie ?? kilka dni ?? ludzie ;) Ja tam biore aparat i telefon i portfel ;) i to mi wystarcza... teraz mam zamiar jeszce brac swiece i klucz do swiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 teraz mam zamiar jeszce brac swiece i klucz do swiec ... genialne spostrzeżenie, kiedyś mi powiedział stary zawodnik MX nawet jak jeździsz na najlepszej maszynie klucz do świec i świece musisz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 kiedyś mi powiedział stary zawodnik MX nawet jak jeździsz na najlepszej maszynie klucz do świec i świece musisz miecJa jak dostalem motor to nie myslalem przez jakis tydzien o swiecy tylko ciagle latalem i latalem i wache lalem... Ale teraz to juz co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi