sql Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 witam,mam KMX125 '00 i coś nie chce ciągnąć...dławik z membran wywalony, w wydechu nic nie siedzi, zebatki oryginalne, a nie chce sie ponad 110-120/h rozpędzić...na ebay'u znalazlem cos takiego:http://tinyurl.com/94ewftylko nie chce wyrzucac na marne kasy.można jakoś prawdzić, czy moduł jest blokowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ja miałem na zapłonie jakąś pierdółkę wsadzoną(lewy dekiel), i jescze na kóncu tłumika jest blaszka Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ja miałem na zapłonie jakąś pierdółkę wsadzoną(lewy dekiel),a jak to wyglądało i jak wywalić? i jescze na kóncu tłumika jest blaszkamówisz o tej, która kieruje spaliny na dół? czy o czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 nie wiem co tam było, sewisie mi to robili, a na tłumiku przy kóncu wewnątrz jest blaszka, trzeba odkręcic te dwie blaszki co są i pod nimi jest jakieś 7-8 cm cienutkie coś, wystarczy przecinakiem to zerwac Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 nie wiem co tam było, sewisie mi to robilia w którym? masz tam jakiś telefon, alboco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ja w Łodzi mieszkam więc chyba nie opłaca się jechac z W-wy , zadzwoń lub przejedź się do lepszego serwisu i Ci to zdejmą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jechał nie będę - ale bym zadzwonił i zapytał chociaż,dzwoniłem do Kawasaki w wwce, ale nie słyszeli o czymś takim..w ogóle twierdzili, że w pl nie były blokowane - a to bzdura.Kawa w wwce jest na tragicznym poziomie (MCS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a POLand position ? w w-wie jest chyba Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a POLand position ? w w-wie jest chybafaktycznie, zapomniałem :evil:,zadzwoniłem do MCS tylko, bo w PP nie stoją Kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ważne że ma dobrą opinie, powinni znac się na tym Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi