Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 To chyba nie bedzie juz twoj kumpel jak to od niego kupic... Deczko sie napaliles... Poszukaj czegoś lepszego w swojej okolicy... Jak jest tak zajefajny i w ogóle niesamowity to po kiego grzyba on to sprzedaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Sprzedaje bo nie moze zarejstrowac na 50... Nie kupuje czekam na cos fajniejszego. ale shit!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaluS Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja kupiłem Dt 96r 22000km przebieg od znajomego za 1900zł koszt rej na 50 to 400zł polecam tego fantica http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M87885 właśnie mój kumpel go sprzedaje, jest dużo lepszy niz DT, lepsze amortyzatory, troszke wyższy, moc jak 125, dobre chłodzenie są 2 chłodnice i żeberka na cylindrze :? motorek godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 pomyśle jeszcze, czy enduro czy moze dawca narządów. a fantic, musiałbym z bliska zobaczyć i kajtnąć sie i przemyśleć. a jakby sie zrypało to gdzie do tego części szukać? to mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi