<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Opłaca sie kupić Yamahe DT80 LC2 za 3500złotych Stan wizualny jest zajebiaszczy, niebieska, wszystko na chodzie silniczek tylko bzyka, elektryka działa jak należy oponki są nowe, zadnych zadrapań czy rysek, odblokowana jest, sprowadzona z niemiec, nastukane ma 24 tys. Co radzicie?? rocznik 95 heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Chyba raczej sie nie opłaca :buttrock: za te pieniadze mozna kupić coś duzo lepszego, wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Stary, yamaha dt to najlepszy sprzet świata. Wszyscy je kochaja i wszyscy chcą o nich bez przerwy słuchać. Zaproponuj gościowi że zapłacisz dwukrotnie więcej. Napisz o niej coś więcej, może forum powiększy przez to swój dorobek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ale gdybyście ją zobaczyli to naprawde jest piękna, poprostu sie zakochałem, podoba mi sie i chyba ją kupie, kumpel(to kumpla yamaszka) zrobił nią 300km i mow ze zadnych problemow, powymienial wszystkie oleje. Chodzi jak ta lala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jak chcesz ale według mnie to za duzo jak za DT, a jest przynajmniej zarejestrowane na 50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie, ale to zaden kłopot. A przynajmniej tak mi sie wydaje... ostatnio kumpel rejstrował honde mbx na 50 i śmiga. A za taki rocznik ile powinno sie płacić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a jest wogle zarejetrowana??? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zrobił nią 300km I pomyslal, ale to dt to molaste gowno bez charakteru i dlatego ja sprzedaje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 jest sprowadzona z niemiec świerzo. jest niewyrejstrowana, tak mowił kumpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie' date=' ale to zaden kłopot. A przynajmniej tak mi sie wydaje... ostatnio kumpel rejstrował honde mbx na 50 i śmiga. A za taki rocznik ile powinno sie płacić??[/quote'] no jak masz dodatkowy 1000zl na rej. na 50 to nie jest zaden kłopot :-) jak jest niewyrejestrowana to chyba raczej sie jej nie da zarejestrować ( moze sie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 I pomyslal' date=' ale to dt to molaste gowno bez charakteru i dlatego ja sprzedaje[/quote'] nie pomyslal ze ją sprzeda bo chce sobie kupić samochód bo ma urodziny w lutym... :buttrock: [ Dopisane: 21-08-2005, 22:00 ]jeszcze musze sie paru osób popytać właśnie jak to będzie z rejstaracją bo nie ma mowy zeby jej nie zarejstrować. starzy stawiają to trzeba korzystać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 to jak starzy stawiaja to nie lepiej poszukać czegoś lepszego:P a nie brać pierwszy lepszy bo jest od kolegi:/ , wejdz na allegro i poszukaj nawet jakieś dt napewno znajdziesz taniej i na 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 starzy stawiają ale bez przesady. a na allegro nie ma zadnych fajnych. a przy tej nie ma nic do roboty wsiadac i jechac! no i ładniutka. a ile za taki rocznik sie płaci?? 95r przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie wiem po ile chodza te roczniki ale patrz np. na to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M87885 mały przebieg rok tez 95, i za 2600 a wyglada lepiej od DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 lepiej?? neeee raczej nie. lepiej to wygląda aprilia rx ale to drogie ze ja piernicze, ewentualnie derbi senda sm ale to małe. a ja mam pare centymetrów! zreszta starzy by mi o tak o nie kupili, ale ze jest praktycznie w sąsiedniej wsi to ich nakręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi