Pawel Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Jak ty ześ tyle wyciągnął?, ja bez owiewek, ze śmiercią w oczach dochodzę do 165. A powiedz mi na którym biegu próbowałeś ? Jak na 6 to się zgadza, mój przy 160 traco oddech i dupa, ale spróbuj pociągnąć go na 5 biegu ! Mój egzemplarz poszedło 180 i to bez długoego rozpędzania - ale na 5 ! Niektórzy nawet twierdzą, że maksa się łapie też na 4 biegu. Zachowanie motocykla powyżej do 160 ok, potem zaczynał trochę wężykować (albo poprostu wiatr z boku dawał się we znaki ;) ). Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Na 6 próbowałem, ale teraz to tym bardziej może być gorzej, bo założyłem 15 zdawczą i mam z powrotem 130/70 oponę (wcześniej 140). Przy 160 motor na prawde nie przyjemnie się prowadzi, może to kwestia mojego zawieszenia. Jakie macie obroty przy 100km/h na 6 biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja na szóstce przy 100km/h mam rowne 5 tysiecy obr/minuteI wtedy dopiero sie zaczyna :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja tez mam zamiar sprawic sobie gs ale juz kilka osob mi nie poleca tej maszyny podobno sie psoja itp.co Wy na to?olac ich i kupowac tak ok 96 rok,bo dla mnie moto jest rewelka .nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zombas nie sluchaj ich GS to bardzo dobra maszyna zeby go zepsuc trzeba by jezdzic bez oleju w wielu szkolach na zachodzie wlasnie ucza jezdzic na sukach GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Redas, czy ja coś mówię ???? :) . Jestem Baaaaaaaardzo zadowolony. Znalazłem fajną stronkę (dzięki Redwater !) : http://www.suzukicycles.org/All-Suzuki/all...uki_models.html Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zajebisty opis zarowno suzi gs500 jak i hondzi cb500 www.if.pw.edu.pl/~morowiec/opindex.htm polecam i piszcie jeszcze cos o gs.nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi