aylie Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzisiaj dowiedziałam sie że niedaleko mojej miejscowości jakiś koleś na motorze (chyba z Gorzowa W.) walnął w drzewo, wstał, otrzepał sie i pojechał dalej. Więcej nic nie wiem. Normalnie ludzie to mają 'pomysły' :) Hehe. Kurcze coraz wiecej wypadków, jakichkolwiek, chyba czas wakacji (zbyt słoneczna pogoda) dziwnie działa na kierowców... Ah, nic tylko mieć oczy dookoła głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 a może koleś wracał z jakiegoś baru i nagle zaćmienia dostał :?: :mrgreen: Ale chyba wolno jechał jak wstał i dalej pojechał 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No możliwe, własnie nie pamietam jak to było. Ale jakos mnie to lekko rozśmieszyło jak usłyszałam jaki koleś Terminator :) Zabili go i uciekł :) Ale chyba było coś z autem jeszcze. Chyba motocyklista zjechal dla własnego bezpieczenstwa...szkoda tylko ze na drzewo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 aylie - swietny temat sobie znalazlas...moje gratulacje dla Ciebie !!! Jutro bedziemy pisac gdzie jakis motocyklista zlapal gume...a po jutrze to znowu cos wymyslisz... Sorki, ale to denerwuje pisz moze w dziale "przy piwie " o takich....pzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A niby dlaczego miałaby pisać w dziale 'przy piwie' :?: Wypadek to wypadek, a że koleś przeżył to tylko sie cieszyć :) no chyba że jeśli wypadek nie jest śmiertelny to nie można tu pisać :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Niesadze ze wypadek to smieszne zdazenie.Wdodatku jeszcze koles na motorze walnal w drzewo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ale nikt tego naocznie nie widziałtylko słyszał od kogoś, a wiadomo jak są koloryzowane takie zdarzenia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 o ku*wa.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 niesamowicie ciekawy temat do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 O widze ze kolezanka z mojego rejonu :buttrock: Tez slyszalem cos o tym wypadku ale nie znam szczegolow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 O Rzepin :buttrock: Aj tam gadajcie co chcecie, przeciez wiem ze ani temat nie jest smieszny ani wypadki nie sa smieszne, ale super ze gosciowi sie nic nie stalo, nie chce Wam sie pisac to sie nie wypowiadajcie. Ja przy okazji poznam chociaz kogos z Rzepina :(NARA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A z Lubiechni Wielkiej nie chcesz poznać??? :buttrock: Na wsi też mają motocykle :-) Trzeba bylo napisać jak klient 2 miesiące temu pocałował tira koło Anki. To był ciekawy wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 O tym nie słyszałam, ale ostatnio u nas też się dzieje :buttrock: Ja nie mówie ze na wsi nie ma moto :( Wręcz przeciwnie, ale nie znam Twojej miejscowości :? Zreszta to koło Poznania, wiec chyba juz nie lubuskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 8O dżizuz ja pitole koło rzepina !!!! jak ty znasz topografie powiatu??? :-) nie mów że tylko po słubicach śmigasz i nigdy nie pojechałś np gdzieś w promieniu 18 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Trzeba bylo napisać jak klient 2 miesiące temu pocałował tira koło Anki. To był ciekawy wypadek. Chyba wiem o jakim mowisz. aylie tez powinnas wiedziec (wypadek Fabiana ale nie jestem pewnien czy o tym mowimy). Ale to nie byl tir tylko auto z przyczepka. Wtedy kierownik z tego motocykla nie przezyl. Chyba ze Tomas mowisz o innym wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi