Pietrek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wczoraj strzeliła mi linka ssania w Hondzie cb450s.Z czesciami do niej jest u nas strasznie kiepsko.Poradzcie mi czy moge do niej załozyc linke ssania np. z suzuki GS albo czegoś innego? bo to prawie bliźniacze motory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Czemu piszesz że jest kiepsko z częściami ?Nie przypominam sobie aby ktoś zamawia u nas linkę ssania.Nr kat. 17950-ML4-000 cena netto 81,73zeta termin realizacji 48 godzin.masz w promieniu kilkudziesięciu kilometrów trzy autoryzowane salony HONDA.Takie drobne części możesz zamawiać nie ruszając dupy z domu przez net. Wystarczy tylko chcieć.Pozdr Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzięki za szybka odpowiedź.Taką linkę mogę u Was zamówic ? Jesli mozesz podaj mi na PW adres strony na której mogę złozyć u Was zamówienie lub numer telefonu.Z góry dzieki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 [email protected]podaj adres gdzie to ma być poslanePozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi