bartusdr Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wczoraj odebrałem ostatnią częśc do mojej świeżo sprowadzonej R1 :) no i dzisiaj z racji tego że pogoda dopisała wyryszyłem troszkę pojeździć:P Zadzwoniłem po kolesi i ruszyliśmy na krótką przejażdzkę. Wyjeżdzam z mojej uliczki na główną i patrzę a kolesie już "na kole" 8O więc nie czekając długo odkręciłem delikatnie no i poderwało ;) po ok 50m odpuścilem :P troszkę szkoda sprzętu i jeszcze troszkę się obawiam czy wszystko jest tip top, ale z racji tego że kolesie do krzyżówka to wheelie to ja też ;) jeszcze nie wyczółem sprzęta ale jest czym pociągnąć :) jednak adnotacja o zdławieniu była tylko dla policji;) bo motor zbiera się normalnie jak na klasę 1000 przystało ;) ale i tak dla spokojności na hamownię podjadę bo muszę mieć świstek stacji kontroli pojazdów żeby mi zmienili wpis w dowodzie, bo narazie widnieją 72kW :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A mialo byc ostroznie :) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 bartusdr a w czym ci to przeszkadsza ze masz w dowodzie 72kW :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 bartusdr a w czym ci to przeszkadsza ze masz w dowodzie 72kW ja mialem w dowodzie (Thundercata) wpisane 120kw :? ale to byl chyba blad urzedu bo bo na kolo z dwujki nie szedl :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RESO Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja mam w dowodzie wpisaną mase pojazdu 266kg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 bartusdr a w czym ci to przeszkadsza ze masz w dowodzie 72kW :?: no bo on chce mieć wszystko na TIP-TOP :)... ale chyba sie nie oplaca wydawac tych 70zl na nowy papier. A tak BTW: ile kosztuje taki pomiar na hamowni ?Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ok 50 zl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi