GT 80 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Szczerze to lepsze jest RG (...) Moim zdaniem masz racje bo honda jest lepsza czytałeś co za głopoty wypisujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 czyli byl poprostu zle ustawiony Co było źle ustawione tłok??Nie wiem o co Ci chodzi ale koleś zna sie na rzeczy i nic źle by nie poskładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 fakt pali sporo Co ty gadasz. Własnie że pali mało w porównaniu do inncyh 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Co było źle ustawione tłok?? nie jestem mechanikiem wiec moze glupoty gadam :) ale wypalenie dziury w tloku moglo byc spowodowane zlym ustawieniem gaznika: za duzo powietrza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Co by to nie było nie jest to wina samego motocykla(wad konstrukcyjnych)tylko nieprawidłowo ustawiony(nie wiem czy czasem w takich przypadkach powodem nie jest spalanie stukowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 fakt pali sporo Co ty gadasz. Własnie że pali mało w porównaniu do inncyh 80. a ile pali "wasz" mbx ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mi na trasie przy spokojnej jeździe bez wariacji spalił około 2,4 litra. Brudny_harry89 mówił że jemu przy juz trochę szybkiej jeździe spala około 3litrów. To nie jest dużo. Kumpel z budy ma rg80 jemy pali 6 litrów. Porównań może być wiele. Ale fakt że była moja i teraz obecna Honda Harrego pali dosyc mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no moze i racja, ja lubie szybko przyspieszac, ale generalnie nie daje mu po garach i pali koło 3 litrów, moze i kris ma racje, wole trzy niż 6l :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mi na trasie przy spokojnej jeździe bez wariacji spalił około 2,4 litra. Brudny_harry89 mówił że jemu przy juz trochę szybkiej jeździe spala około 3litrów.Jestem ciekaw jak to robi?????!!!!! 8O Simson czesto pali 3 litry a jak tu ma 80ccm palić tyle samo albo i mniej????Powidzcie mi bo chyba sie myle. A jeśli o ten tłok w MTXsie to nie wina gaźnika co najwyżej tego że jego tłoku były za moze nie za grosze ale nie były to najdroższe egzemplaże.Ale i tak nie zmienie zdania bo kogo bym nie znał czy miał orginały czy polskie zawsze prędzej czy później mu coś sie stanie jak nie piercsienie albo tok to wał albo łożyszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jestem ciekaw jak to robi?????!!!!! Simson czesto pali 3 litry a jak tu ma 80ccm palić tyle samo albo i mniej????Powidzcie mi bo chyba sie myle. Nie wiem czego to jest przyczyna. Wydaje mi sie ale nie jestem pewien że może to być wina albo zablokowanego modułu (nie wbija sie na wyskoie obroty) albo dobrze wyregulowanego gaźnika i dobranego stosunku mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To szczerze Ci zazdroszcze takiej maszyny moja eta chyba nie bedzie tyle palic :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jestem ciekaw jak to robi?????!!!!! Simson czesto pali 3 litry a jak tu ma 80ccm palić tyle samo albo i mniej????Powidzcie mi bo chyba sie myle. Nie wiem czego to jest przyczyna. Wydaje mi sie ale nie jestem pewien że może to być wina albo zablokowanego modułu (nie wbija sie na wyskoie obroty) albo dobrze wyregulowanego gaźnika i dobranego stosunku mieszanki. raczej to pierwszemoj to i szostke potrafi wciagnac (tak na oko liczone :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To szczerze Ci zazdroszcze takiej maszyny moja eta chyba nie bedzie tyle palic :-Dale ETA to ETA, mój kumpel jak mi sprzedał MBX'a to właśnie ETE 251 kupił, jeździłem z nim, to jest sprzecior, wymiotka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No okej ale trzeba mieć do niej cysterne z paliwem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja miełem MBX-a i nigdy mnie nie zwiudł zawsze wszystko ok. Zap*****lał koło 100km/h na zebatkach na przyspieszene ładnie wyglądał... Rg ma bardzo nieładne owiewki i ta lampa tylna ohh... silniki prawie te same. Moze tam o te 5km/h jest szybszy ale to zalezy od stanu i poprzednich włascicieli... Takie jest moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi