Skocz do zawartości

RD 80 II LC OPŁACALNOŚĆ

Rekomendowane odpowiedzi

YAMAHA RD 80 LCII

Mogę kupic takie moto za 800zł z papierem(niemieckim ale z tłumaczeniem) tylko sa pewne braki:

- brak linki predkosciomierza i obrotomierza

-brak cewki(gosciu ma ale zerwane kable i trzeba poodobno polutować)

-linka z gazu,

-przełącznik do migaczy,

-prawa pokrywa na dozownik

a jeszcze drugi silnik daje gosciu ale mowi ze tam tez nie ma cewki

Teraz odpowiedzcie czy sie pyli kupić i jakie mogą byc koszty jezeli sie okaze ze cewke musze kupic a reszte tj. przelacznik czy linki t omysle ze sie dopasuje aha i moto jest z 1984roku a dla nie wiedzacych mam rometa 205 wiec jezeli to sie zamknie w 1000zł(nie licze rejstracji) to by bylo super:D:D

cieżko powiedziec czy to sie opyla, ale 8 baniek brzmi nieźle, proponuje moze zadzwonic do jakiegos lepszego sklepiku i zapytac jak sprawa ma sie z czesciami, osobiście uważam ze możesz zadzwonic dla orientacji do sklepu Motus w Poznaniu, sorki ale chwilowo nie mam nr, poszukaj w necie na bank złapiesz kontakt, pzdr

ja bym wzial ale nie mam pewnosci czy mi to zarejstuja na motorower bez dawania w łape :) wiec taki problem:!::!:

Może ktoś kto się bardziej zna przedstawi mi procedure takiej restracji na motorower i czy to w PZM sie robi czy w zwykłej stacji??Ogólnie jakis kosztorys itp.Jest po tłumaczeniach

[ Dopisane: 19-08-2005, 17:56 ]

Pliska o info bo zależy na czasie

Ogólnie jakis kosztorys itp.Jest po tłumaczeniach

moj kosztorys od hondy:

tłumaczenie dokumentów 75

przegląd 150

podatek od nabycia pojazdu 150

pozwolenie czasowe 63

OC 36

dowod rejestracyjny 49

a bez dawania w lape to ci pewnie nbawet przegladu nie dadza. ja dalem 30zlotych :)

Dzieki za wszelkie odpowiedzi-tya gra jest nie warta swieczki bo gosciu sam nie wie czy sprzeda jakas czesc czy sprzeda cala Yamahe no i wogole jakies mylne zeznania składa :) :!: Ale jak już się rozpędziłem to mam na uwadze Honde znajomego :twisted: Jak jezdzic t ojezdzic całeg ożycia na romku nie przejade