mwichan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 YAMAHA RD 80 LCII Mogę kupic takie moto za 800zł z papierem(niemieckim ale z tłumaczeniem) tylko sa pewne braki: - brak linki predkosciomierza i obrotomierza -brak cewki(gosciu ma ale zerwane kable i trzeba poodobno polutować) -linka z gazu, -przełącznik do migaczy, -prawa pokrywa na dozownika jeszcze drugi silnik daje gosciu ale mowi ze tam tez nie ma cewki Teraz odpowiedzcie czy sie pyli kupić i jakie mogą byc koszty jezeli sie okaze ze cewke musze kupic a reszte tj. przelacznik czy linki t omysle ze sie dopasuje aha i moto jest z 1984roku a dla nie wiedzacych mam rometa 205 wiec jezeli to sie zamknie w 1000zł(nie licze rejstracji) to by bylo super:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Cena wyjściowa jest warta uwagi, ale wiedz, że części do tych motorów są strasznie drogie :/ więc obejrzyj moto dokładnie przed zakupem, żebyś nie musiał inwestować jeszcze raz tyle :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 no to sprawa sie wyjaśniła//nie biore moto bo nie ma przegladu z potwierdzeniem na motorower a znam tylko jedna osobe ktora robi przeglady tyle ze tu jest potrzebna osoba z PZM chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 cieżko powiedziec czy to sie opyla, ale 8 baniek brzmi nieźle, proponuje moze zadzwonic do jakiegos lepszego sklepiku i zapytac jak sprawa ma sie z czesciami, osobiście uważam ze możesz zadzwonic dla orientacji do sklepu Motus w Poznaniu, sorki ale chwilowo nie mam nr, poszukaj w necie na bank złapiesz kontakt, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja bym wzial ale nie mam pewnosci czy mi to zarejstuja na motorower bez dawania w łape :) wiec taki problem:!::!:Może ktoś kto się bardziej zna przedstawi mi procedure takiej restracji na motorower i czy to w PZM sie robi czy w zwykłej stacji??Ogólnie jakis kosztorys itp.Jest po tłumaczeniach [ Dopisane: 19-08-2005, 17:56 ]Pliska o info bo zależy na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a z jakiego wojewodztwa jestes ?? bo znam jedna rd ktorej nie oplaca sie brac nawet jak ma papiery ( bita byla :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jezeli to sie zamknie w 1000zł(nie licze rejstracji) to by bylo super:D nie wiem czy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ogólnie jakis kosztorys itp.Jest po tłumaczeniach moj kosztorys od hondy: tłumaczenie dokumentów 75przegląd 150podatek od nabycia pojazdu 150pozwolenie czasowe 63OC 36dowod rejestracyjny 49 a bez dawania w lape to ci pewnie nbawet przegladu nie dadza. ja dalem 30zlotych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzieki za wszelkie odpowiedzi-tya gra jest nie warta swieczki bo gosciu sam nie wie czy sprzeda jakas czesc czy sprzeda cala Yamahe no i wogole jakies mylne zeznania składa :) :!: Ale jak już się rozpędziłem to mam na uwadze Honde znajomego :twisted: Jak jezdzic t ojezdzic całeg ożycia na romku nie przejade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Nie ma co za te cene nie kupisz drugiego takiego motoru !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 To nie przypadkiem ta Yamaha z Allegro?? :evil: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tak!!Mozna zauważyc ze to nie jest najlepszy sprzet-sa powody dlaczego ktos sprzedaje na czesci a nie rejstruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Yamaha dt z tego roku w takim stanie w tej cenie :evil: to nie jest jakas rewelacja, a texty, ze tu sie przylutuje to sie wyreguluje to mozna.....Za 2 tys. mozna kupic dt zarejstrowana, powyzej 1990r. wiec nie ma co sie pchac stary szit to nie cz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 to jest rd :evil: a nie dt'ka ale juz sobie wybilem z glowy-czekam na hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi