MrGlub Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie, nic z tych rzeczy, po prostu nie lubię.U mnie też było że nie lubię... Ale słuch ważniejszy wiec sie zmusilem do ochrony zmysłu, którym pracuję. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez MrGlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Też nie lubię, ale jeśli muszę to tylko 3M. I do jazdy i do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A ja słucham muzyki przez interkom ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Brrry ale zawiało zimnem ... Nie polecam żadnych, bo mi wszystkie dostępne na naszym rynku nie pasowały ... Swoją drogą 10 stron o stoperach no no jest o czym pisać .Chyba tylko jedne kosztują około 100 zl reszta grosze , jeśli ktoś potrzebuje kupuje wszystkie i testuje .Ze względu na różnorodność kształtu ucha, chyba bez sensu jest coś doradzać. Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wlasnie ze względu na różnorodność kanalu usznego, piankowe powinny najlepiej sie dopasowywać.Aaa i nie przeszkadzają mi w słuchaniu muzy via interkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi