zgier Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Własnie przeczytałem opis kolegi na gg ze ktoś wjechał ścigaczem jakiemuś cinkusiowi w tyłek w tym samym miejscu co nie dawno był wypadek z dwiema dziewczynkami w tico :? . Szczegółów nie znam i nie wiem czy to poważny dzwon mam nadzieje że nie, ale coś mi mówi ze znowu ktoś walczy o zycie albo nawet nie ma takiej szansy :) . Nie chce krakać więc kończe i czekam na jakieś konkretniejsze informacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 to jest jakaś patologia. mam nadzieję że to nic poważnego... i to z 2 powodów jeden to oczywiście zdrowie uczestników wypadku a drugi nagonka która może zacząć się na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 O rany. Mam nadzieje, ze to nie jest nastepny Kolega zmagajacy sie z zyciem i wyjezdzajacymi z podporzadkowanej katamaranami!! Niech przrynajmniej ta tragedia nie bedzie 'na mlyn' Naczelnikowi 'drogowki; z WRDKWP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi