Michaal Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No żałuje że mnie tam nie było... ale Zlot w sławnie był bliżej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Harlem okazał się porażką nie dotrzymano warunków umowy szlag mnie trafia na takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 jak w sobotę z rana wjeżdzaliśmy to dziewczyny które zbierały kasę poinformowały nas że będą wysyłać pocztą. Zbierali adresy. Mam nadzieję że to nie była ściema bo wtedy organizatorzy stracili by dużo w naszych oczach. Pożyjemy zobaczymy... No i zobaczylismy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Spokojnie jeszcze nie dostaliśmy koszulek z dodruku z powodu urlopu firmy która nam to robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 he he he też byłem. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych mieszkających na samym szczycie górki. Jeszcze raz przepraszam panią, której moja luba rozjechała kram (uczy się dopiero jeździć biedactwo :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A koszulki jak nie ma tak nie bylo ... Mam nadzieje ze zabierzecie sie za to zgodnie z obetnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Spokojnie jeszcze nie dostaliśmy koszulek z dodruku z powodu urlopu firmy która nam to robiła. Czy mi sie wydaje czy ten urlop jest strasznie długi :?: :?: :?: Zlot był naprawdę udany i nie psujcie tego takimi obietnicami. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Spokojnie jeszcze nie dostaliśmy koszulek z dodruku z powodu urlopu firmy która nam to robiła. 1,5 miesiaca od Twojego ostatniego postu a po koszulce dalej ni widu ni slychu ?? Chyba ze listonosz zabladzil ?? Zrobcie cos wreszcie z tym wezcie dupe w troki i zacznijcie je wysylac. Bo chyba nikt nie chce dostac koszulki ze zlotu pod choinke. :-x :-x :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Heh, a ja tam dotarłem w piątek ok 23-ej i koszulki jeszcze były. Nawet znaczki dawali :) A w sobotę z rańca - lipa. Koleś obszedł się smakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No zlocik był niezły. Organizacja też całkiem dobra. A co do koszulek to jak w sobotę z rana wjeżdzaliśmy to dziewczyny które zbierały kasę poinformowały nas że będą wysyłać pocztą. Zbierali adresy. Mam nadzieję że to nie była ściema bo wtedy organizatorzy stracili by dużo w naszych oczach. Pożyjemy zobaczymy... Ps. Nagrody były też całkiem dobre. Jak spaliłem kapcia to oprócz gumy na podmiankę dostałem 5 litrów paliwa i 5 litrów piwka. Pozdro Cytując siebie i powracając do tematu, chciałem uściślić sprawę koszulek. więc uściślam i koszulki przyszły... szacunek dla organizatorów Pozdro Kriso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 no mam nadzieje ze w tym roku tez bedzie tyle luda z forum. byłem tam od początku. w tym roku ma być podobno chojny sponsor wiec bedzie GIT:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi