Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Kurde Sokół jestem na tych zdjęciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!są więc wszelkie niezbędne dowody napopełnioną rozpustę :D ..moznaby powiększyć i wytapetowac nimi puste ściany w RockCity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 są więc wszelkie niezbędne dowody napopełnioną rozpustę ..moznaby powiększyć i wytapetowac nimi puste ściany w RockCity No wiesz co !!!!!! jakie dowody!!!!!!jaka rozpusta!!!!!!! chyba to nie o mnie Ci chodzi :)Brutusie i Ty przeciwko mnie 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No wiesz co !!!!!! jakie dowody!!!!!!jaka rozpusta!!!!!!! chyba to nie o mnie Ci chodzi tak tak' date=' na fotkach to Ty Sylwia :D tego jestem akurat pewny, w przeciwieństwie do przebiegu pierwszego zlotowego wieczoru 8) Brutusie i Ty przeciwko mnie ależ skąd, zwyczajnie staram się dbać o wystrój naszego świeżopowstałego moto-lokalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 "Sokół" prawde mówie' date=' czy nie wiesz (bo tylko na fote się nawinął)[/quote'] nie wiem nawinał sie :] fotke robiła mi sylwia jak ogladałem zakopany motocykl hehe [ Dopisane: 12-09-2005, 20:59 ]Bandzior ja czekam na fotki od Ciebie a przedewszystkim na tą jedna mojej siostry którą zrobiliscie jak spała na dworze :] trzeba opublikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 zwyczajnie staram się dbać o wystrój naszego świeżopowstałego moto-lokalu Jasne......słyszałam że bedziesz w środę w pubie, jeśli tak to extra podpytam się Ciebie jak się "zapina oponę" podobało mi się hrrrr.....Ty sokół a obrazeczek to ty masz niezły 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ty sokół a obrazeczek to ty masz niezły cały dzień go szukałem i znalazłem :] hehe mi tez sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bandzior ja czekam na fotki od Ciebie a przedewszystkim na tą jedna mojej siostry którą zrobiliscie jak spała na dworze :] trzeba opublikowaćchodzi tą "na słońcu na łyżkę śpiąca"? chyba się znajdzie :D wciąż czekam na fotki zgrane z aparatów Ani i Kajtka' date=' i doczekać się nie mogę :) Sylwia napisał:Ty sokół a obrazeczek to ty masz niezły cały dzień go szukałem i znalazłem :] hehe mi tez sie podoba to pewnie jedna z fotek ze sławetnego winobraniourodzinowego występu Sokoła na scenie :mrgreen: słyszałam że bedziesz w środę w pubie' date=' jeśli tak to extra podpytam się Ciebie jak się "zapina oponę" podobało mi się hrrrr.....[/quote']przy 'takich' prędkościach i zakrętach nie zapieliśmy z Banditą opony, nawet ani jednej :P skoro 99% trasy jechałaś z przodu,powiedz szczerze co Ci się podobało? :twisted: o mojej środowej wizycie w pubie nic nie wiem 8O tym razem pojawić się może być ciężko :) arbeit masht costam. [ Dopisane: 12-09-2005, 21:36 ]o ile się nie mylę to koleś na pierwszej focie z fają (ręką ) w ustach to gość z pod mojej wiochy ! Jeździ na Hayabusiejeśli pamięć mnie nie myli, koleś ten -nieco przy kości- rzeczywiście przemykał obok nas Busą, a tych nie było na zlocie zbyt wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 chodzi tą "na słońcu na łyżkę śpiąca"? o tą o tą :-) to pewnie jedna z fotek ze sławetnego winobraniourodzinowego występu Sokoła na scenie ten wystep to był cos tylko szkoda że poszedłeś miało byc"pokaż dupe" urodzinowe i popsułes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bandzior ja czekam na fotki od Ciebie a przedewszystkim na tą jedna mojej siostry którą zrobiliscie jak spała na dworze :] trzeba opublikować chodzi tą "na słońcu na łyżkę śpiąca"? chyba się znajdzie wciąż czekam na fotki zgrane z aparatów Ani i Kajtka' date=' i doczekać się nie mogę [/quote']No panowie,czy ja o czymś nie wiem ??????????????? :oops: :oops: :oops: przy 'takich' prędkościach i zakrętach nie zapieliśmy z Banditą opony' date=' nawet ani jednej skoro 99% trasy jechałaś z przodu,powiedz szczerze co Ci się podobało? [/quote']no właśnie chodzi mi o ten 1 % :) no jak to .....że niby się guzdrałam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ten wystep to był cos tylko szkoda że poszedłeś miało byc"pokaż dupe" urodzinowe i popsułesWszyscy sądziliśmy' date=' że o(d)padłeś (np. pod stołem), tak nagle się zmyłeś... Wypiliśmy jeszcze z Tomkiem parę piwek, obejrzelismy uważnie profesjonalne 'pokaż dupę' i zawinelismy się do namiotów. Z Waszego dochodziło głosne chrapanie, więc byliśmy pewni że wróciłes i spisz . . . :mrgreen: Nie przejmuj się Bracie, co się odwlecze-nie uciecze i na przyszłorocznym winobraniowym uroczyście wypniesz zadek na scenie :D [ [i']Dopisane: 12-09-2005, 21:51[/i] ]no właśnie chodzi mi o ten 1 % no jak to .....że niby się guzdrałam ależ skąd, nawet nie odważyłem się ciąć za Tobą wyprzedzającą na trzeciego :) 1% czyli wyjazd przez piasek z terenu zlotu? :twisted: :twisted: :twisted: wybierzemy się kiedyś ekipą na zakręty na krajnik (lub wiosną-do poznania) przyszlifować umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Z Waszego dochodziło głosne chrapanie' date=' więc byliśmy pewni że wróciłes i spisz . . .[/quote']Że niby kto chrapał ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Z Waszego dochodziło głosne chrapanie' date=' więc byliśmy pewni że wróciłes i spisz . . [/quote'] bym powiedział jhak bym szedł spac poszedłem do kibla pogadałem z jakim kolesiem nawet go nie pamietam za bardzo i wróciłem a Was juz nie widziałem :) ale masz racje co sie odwlecze to nie uciecze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jaka dziś cisza na tym forum 8O Emocje po zlocie już opadły :) [ Dopisane: 14 ]Pogoda się robi oj "trzea bedzie kunia" wystawić oj...trzeba będzie!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 WitamNajbardziej mi sie podobal jeden motyw pod auchanem:Jedna dziewczyna polozyla sie kolo motocykla i zasnela.Nie wnikam czy byla zmeczona czy co. Na koniec jednak jeden koles na enduro obudzil ja smażąc kółko jakies 2metry od niej. Niezła pobudka :lol: A moze to byl jedyny sposob aby ja obudzic?Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 eeee...to gratuluje pochwal się sprzęcikiemNie wiem czy jest czym' date=' ale tu możesz looknąć http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi