dofo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Nastepnym razem chyba napisze oficjalnie, ze bede lazil w czapeczce sw. Mikolaja zeby inni mnie rozpoznali, jezeli juz ja nikogo nie bede w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja nic nie wiem jaki zlot???gdzie???? Borki???? Bandzior ...pisz mi tu proszę Winkhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Wiem....wiem....niezałapałam...to po tym zlocie....trochę się zakręciłam Ale wielkie dzięki !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Zapomniałes się pochwalić wygraną w konkursie noszenia kanistrów Już zaczynam ćwiczyć wnoszenie po schodach na 9 piętro napakowanych kufrów i za rok się policzymy niemyśl sobie że ja nie będę ćwiczył :) ale chociaz moge przegrć juz niemoge sie doczekać nastepnego zlotu było zajefajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Jakby ktoś chciał looknąć na parę amatorskich fotek z dzisiejszego dnia to zapraszam tutajFajne fotki fajne!!!!!!! (tylko dlaczego mnie tam nie ma 8O )A może jeszcze ktoś coś maaaaaaaa, to dawać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Fajne fotki fajne!!!!!!! (tylko dlaczego mnie tam nie ma 8O )Może nadrobię to w przyszłym roku :) W tym roku byłem tylko jako widz. Moto dzisiaj dopiero zarejestrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 czemu wszystki fotki sa tylko z parady w większości ja wiem ze później wiekszośc miała problemy z chodzeniem ale moze znalazł sie chodz jeden twardziel i robił fotki cała noc (chetnie bym poogladAŁ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 później wiekszośc miała problemy z chodzeniem ale moze znalazł sie chodz jeden twardziel i robił fotki cała noc (chetnie bym poogladAŁ)ponoć będą w następnym wydaniu czasopisma "Cats" :) a może to chodziło o "Pani domu" !? :? mogłem coś pomieszać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Moto dzisiaj dopiero zarejestrowane.eeee...to gratuluje pochwal się sprzęcikiem :) wiekszośc miała problemy z chodzeniem mimo problemów z chodzeniem niektórzy nie mieli jednak żadnych problemów z odpalaniem' date=' katowaniem czy śmiganiem na swoich maszynach- dziwne prawda :D ponoć będą w następnym wydaniu czasopisma "Cats" czy ja o czymś nie wiem 8O Może nadrobię to w przyszłym roku ma nadzieję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Pozdrowienia dla wszystkich motocyklist-ów/ek ze zlotu w Ochli ! Niestety byłem tylko na paradzie i pod Auchanem. Następny zlot dopiero za rok :) Mam nadzieje że go nie opuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Mam nadzieje że go nie opuszczę.Witaj ural_zgora !!!!Warto !!!!! naprawdę warto na nim być bo był rewelacyjny!!!!!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Warto !!!!! naprawdę warto na nim być bo był rewelacyjny!!!!!!!! warto to mało powiedziane gdybym opuścił ten zlot to by był najwiekszy bład mojego zycia :) [ Dopisane: 12-09-2005' date=' 16:45[/i'] ]i jeszcze dla zainteresowanych stronka ze zdjęciami mojego i siostry autorstwa ja lubie sobie poogladac fotki wiec jak ktos jeszcze cos ma to mówić :!: http://members.lycos.co.uk/alkocholstop/page.php?id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 i jeszcze dla zainteresowanych stronka ze zdjęciami mojego i siostry autorstwa ja lubie sobie poogladac fotki wiec jak ktos jeszcze cos ma to mówić fotki super :) jak otrzymam z mojego aparatu prześlę abyś dorzucił do tej galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 http://members.lycos.co.uk/alkocholstop/page.php?id=2łaaaaa - o ile się nie mylę to koleś na pierwszej focie z fają (ręką 8) ) w ustach to gość z pod mojej wiochy ! Jeździ na Hayabusie - "Sokół" prawde mówie, czy nie wiesz (bo tylko na fote się nawinął) kurde ja go nie widziałem, a na focie sie nagle pojawia :-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Kurde Sokół jestem na tych zdjęciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi