radziok16 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam zamierzam kupic WSK 12 na co mama zwrocic uwage niechce sie wkopac tak jak ostatnio a pzniej ladowac hajs w to , a wiec co jest najwarzniejsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 na co mama zwrocic uwage lepiej daj spokoj mamie i sam ogladaj moto :mrgreen: :mrgreen: sory nie moglem sie powstrzymac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wsk 125 zadko kiedy trafi się taka co jest dobra:] zawsze jest coś dow wymiany np. przeniesienie napędu:/ przejedź siena motorze i sprawdz czy biegi nie wyskakują. Zdejm dekiel "prądów" chwyć za koło i sprawdź luz na wale :) Nie sugeruj się rzeczami: "pali od kopa" gość ma dobrze ustawuiony zapłon:P ogulnie sprawdź kompletnosc egzemplarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 eh mamie dam spokoj :) walnalem sie pytam sie dlatego bo jak ostatnio kupilem caly czas 2 wyskakiwala nieumialem tego zrobic zmienilem skrzynie nic nie dalo kartery tez i teraz lezy nawet przod byl do wymiany bo jak sie okazalo to kolo alatalo na boki wiocznie te tulejki byly juz wyrabane w srodku to na co jeszcze mam zwrocic uwage ta WSK co chce kupic niby chodzila jakies 2 lata temu a teraz stoi tyle co wiem o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Na co zwrócić uwage??? To proste: na wszystko co się da. Począwszy od silnika, ramy, stan kół kończąc na stanie blacharki. Chyba nie bedziesz pomijał pozostałych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 no tak ale czasem to roznie bywa :-x ogolnie oplaca sei dac za WSK 125 350zł z papierami niby chodzila 2 lata temu od tego czasu stoi wiem ze troche drogo ale niby ma stan dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Przejedz się zobacz czy dobrze chodzi, czy ma moc, czy elektryka działa :) Jak jest naprawdę w stanie dobrym z papierami to ja bym brał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 STANDART weź sprawdź czy nie "dzwonią" pierścienie czy nic nie zgrzyta w silniku jak działa elektyryka (o ile wogle działa) w sumie to najważniejsze.Ogulnie to nie da sie nic precyzynjego napisać poprostu moge Ci życzyć szzceścia żebyś sie nie wjeb__ ja juz tak miałem:[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi