KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Nie obejrzalem do końca, nie dalem rady 8O Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 poprostu brak mi słuw ale niektóre z tych scen wyglada na reżyserke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 tozto carmagedon kto gral wie o co loto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Nie sądze że to reżyserka :cry: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 filmik straszny... ale tyle obecnie w telewizji przemocy ze nie robi on na mnie duzego wrazenia.... podoba mi sie z niego muzyczka.wie ktos co to za utwór?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ludzie giną a temu muzyczka w glowie :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ludzie gina nie tylko w wypadkach drogowych... jesli Cie urazilem sorry ale mam prawo sie wypowiedziec !! chyba lepiej zobaczyc dobra muzyke nawet w takim filmiku niz nasluchac sie tzw muzyki HWDP i kogos pod jej wplywem zabic ?? pozdrawiam Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Spokojnie, przecież na końcu jest uśmiech, to byl żarcik:) Spokojnie, chcialem ci podac wykonawce ale kurde pustka w glowie :) Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ok sorry troche mnie poniosło... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 LOOOZ 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 A nam na kursie prawa jazdy na moto pan instruktor na kazdych zajeciach wyświetlał średnio 5 minuttakich filmików:))) być moze dla podniety, niemniej jak ktos dopiero zaczyna karierię moocyklisty to warto uświadomić sobie że ta zabawa jest naprawdę niebezpieczna :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Jakiś sadysta z tego Instruktora :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 niezly hardcore!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 E zaraz tam sadysta:)))ja nawet myslalam ze to taki jest program kursu na kat. A,pokazywanie np.motycyklistów bez twarzy po kontakcie z asfaltem itp. -że to szystko specjalnie żeby człowiek potem był ostrożny , ale okazuje się, że to nie było w programie tylko fakultatywnie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 W sumie to dobrze, bo masz pojęcie z może sie z tobą stać, ale z drugiej strony może to blokować cie w trakcie samodzielnej nauki :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi