Pablo2x Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 U mnie tez wspomnienia odzyły - moze jeszcze kiedys bedzie tak rewelacyjnie na urlopie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ... moze jeszcze kiedys bedzie tak rewelacyjnie na urlopie ;) Innej możliwości ustawa nie przewiduje :DJakby tak jeszcze maj na Węrzech wypalił to zapowiada się sezon całkiem całkiem... :twisted: 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Chłopaki weźcie mnie następnym razem ze sobą... proszę !!! A tak przy okazji - jaki był całkowity koszt takiego "sanatorium" ;) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Chłopaki weźcie mnie następnym razem ze sobą... proszę !!! A tak przy okazji - jaki był całkowity koszt takiego "sanatorium" ;) ?? Cięzko mówić jaki koszt bo żeby się nie stresować nie liczyliśmy za bardzo.... tak pi x drzwi wyszło między 4 a 5 za dwa tygodnie. Ale w tym było wszystko 'No limits" czyli spanie w hotelach, picie TYLKO w knajpach, jedzenie 3x dziennie TYLKO w knajpach i tylko w dobrych knajpach...I oczywiscie cena zawiera kolo 1000 na paliwo. a i trawa tez była w cenie ;):):D pozdr a co do udziału- na razie nie ma konkretów ale wystarczy kontrolowac sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Marek ja chce jechac jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi