Michaal Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zlot w Sławnie 26 - 28 sierpień 2005 - kto sie wybiera???? więcej info na stronie słupskich motocyklistów http://www.motormania.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No wlasnie o to pytalem w nowym poscie a nie potrzebnie. Jesli ktos moze to skasujcie go. Ja chcialbym sie wybrac tylko czy warto? To jest otwarta impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 zlot otwarty, ceny jak na zaproszeniu, link wyrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jedzie ktos wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 hmm, jak dla mnie ten zlot to największe nieporozumienie sezonu! Żałuję że nie pojechałem do Złocieńca - patrz Halo Szczecin, tam była zabawa...Opinię pieram na kilku godzinach spędzonych w sobotę - między 13 a 18-tą. Nic się nie działo poza zacinającą się płytą chylińskiej w tle - dopiero koło 18-tej organizator przeprowadził konkursy - wbijanie gwoździa, rzut opona itp... Atmosfery zero, sennie, motorów max 50 - dla mnie porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No w sumie byl to moj pierwszy zlot i nawet mi sie podobalo. Ale ludzi malo to racja i to bylo takie sobie.Nie mam porownania do innych zlotow, ale faktycznie nic wyjatkowego to nie bylo.Bylismy cala ekipa, wiec bylo spoko, ale ogolnie slabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 tak, nawet chyba przy was zaparkowałem bulldoga - było tam kilka moto z rejestracją gka - glównie enduro. Moi znajomi byli w piatek i w sobote wyjechali - bo kiszka totalna...Byłem na wielu zlotach - w tym dwóch w Sławnie i naprawdę ten uważam za najgorszy - zacytuję jednego z organizatorów - na moje pytanie o muzę na zywo: "tak, chyba coś tam ma zagrać..." Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Enduro? ;) GKA gora ;)W sumie to glownie Junaki, ale... Umiescilem kilka fotek na www.tomice.prv.pl Skoro mowisz ze zlot beznadziejny to juz sie nie moge doczekac tych lepszych. Szkoda tylko, ze to koniec sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Byłem na kilku zlotach. Ten w Sławnie był Średni, ale byłem ze swoją ekipą trzy dni i bawiłem się całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jaki koniec - w tym tygodniu zlot w Ostródzie, potem chyba jakieś winobranie w okolicach zielonej Góry. Koniec to bedzie wtedy jak Cię zimno pokona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 czyli około grudnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi