KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Dokładnie, ja jak tylko kupiłem Moto -SUZUKI DR 650, to oczywiście podszedłem do niej na zasadzie "spoko, looz itd." no i to był błąd............................................ głupie parkowanie, przechyliło moto, zaparłem sie i strzeliły mi wiązadła w kolanie, 8 tygodni gips i kilka miesięcy rehabilitacji, cały jeden sezon stracony. Wiem że to nie wypadek ale tylko udowadnia że tak jak kolego powyżej napisał "szacunek i respekt zawsze do maszyny!!" Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 klaudiusz---> dokładnie bo jak sam Twój przypadek pokazuje ze niespodziewane przypadki najbardziej zaskakują, ale.... głowa do góry i do przodu byle wolno i ostroznie :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Dzięki, noga już ok, to było w zeszłym roku, teraz zmieniam moto ale zawsze wolno i ostrożnie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duff Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Witam,motorbiker! Święte słowa.pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 duff----> dzięki ale naprade jakbyśmy wszyscy mieli taki respekt do maszyn to może było by nas więcej!! troche wyobraźni panowie i panie 8) pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Niektórzy maja niektórzy nie, tak już bylo, jest i będzie niestety :-x Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 klaudiusz---> niestety masz racje szkoda że tak jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No niestety :-x Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 no cóż :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witajcie,Nic dodać nic ująć. Oby wystarczyło zdrowego rozsądku i instynktu samozachowawczego. Nie tak dawno Człowiek latający XX-em powiedział mi fajną rzecz:"Jak przestanę się bać to przestanę jeździć motocyklem", i myślę że jest w tym tyle zdrowego rozsądku ile trzeba. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Każdy powinien tak myśleć ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 fisher----> te słowa każdy z nas powinien mieć na kierownicy wyryte i w pamięci...... może by było lepiej pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi