gawron89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 co byscie mi proponowali jako takie pierwszy enduro lub cos tego typu.. ! mam teraz simka skutera ale to mnie nie zadowala myslałem jeszcze teraz o simku enduro ale słyszałem ze w tych cenach są jeszcze lepsze sprzety co sugerujecie mam 2500-3000tys .. ;] cos w tym przedziale..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 hm...na Twoim miejscu kupił bym sobie yamahe dt 80....bardzo fajny sprzęcik,mój qmpel go ma...lub honde mtx,również spoko sprzęt,tylko ze jesli chcesz zarejestrowac na motorower(tak sadze) to musisz miec przeglad na 50tke a z tym moze byc troche ciezko...na PW moge ci wysłac maila do firmy która sprowadza motorowery (są z za Krakowa) ...sam u nich kupowałem i nie narzekam...jednak sa troszke drodzy...ale zawsze da sie z nimi potargowac...a dostawy mają srednio co tydzien lub dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 hm...na Twoim miejscu kupił bym sobie yamahe dt 80....bardzo fajny sprzęcik' date='mój qmpel go ma...lub honde mtx,również spoko sprzęt,tylko ze jesli chcesz zarejestrowac na motorower(tak sadze) to musisz miec przeglad na 50tke a z tym moze byc troche ciezko...na PW moge ci wysłac maila do firmy która sprowadza motorowery (są z za Krakowa) ...sam u nich kupowałem i nie narzekam...jednak sa troszke drodzy...ale zawsze da sie z nimi potargowac...a dostawy mają srednio co tydzien lub dwa...[/quote']Wymieniles dwa najslabsze sprzety w klasie :mrgreen: . Jak chcesz ostrzej polatac to szukaj RX'a. Jak nie uda Ci sie znalesc to polecam Ts70 glownie za osiagi i dostepnosc czesci (tylko japonska wersja chlodzona ciecza wchodzi w gre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 wiesz...RX'a za 3000 zł wątpie żeby znalazł...a TS70....to jest moze i dobry sprzęt (nie wiem,nie miałem styczności) ale nie wydaje mi sie żeby DT80 odblokowana byla dużo gorsza od Ts70....zreszta nie jestem orłem w tej dziedzinie ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ale nie wydaje mi sie żeby DT80 odblokowana byla dużo gorsza od Ts70....zreszta nie jestem orłem w tej dziedzinie Ja bralem Ts'ka Dt110 z wydechem Gianelli. Chcialem Ci uswiadomic ze TS'ka ma ten sam silnik co RMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja sie nie zgodze z Enduroguy że DT to najsłabszy sprzęt. Założe sie że gdyby wsadzić śilnik od DT do RX to nie bardzo by sie rużniły osiągi. Bo cała wina tego że Dt jest słaba leży w wadze ! ! ! 80 cm3 i 120 kg ! ! ! To jak czołg z silnikiem malucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A mnie w DT urzekła własnie ta krowiastość. Przez dwoją wage motorek jest bardzo stabilny. Pozatym ma spore gabaryty i nie wygląda się na nim śmiesznie ;P Ja za ta kwote bez zawachania brałbym DT :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wymieniles dwa najslabsze sprzety w klasie Mr. Green . Jak chcesz ostrzej polatac to szukaj RX'a. Jak nie uda Ci sie znalesc to polecam Ts70 glownie za osiagi i dostepnosc czesci (tylko japonska wersja chlodzona ciecza wchodzi w gre) eee tam co tu piszesz, enduroguy, ,że dt jest słaba w swojej klasie. Skoro chłopak ma te 300 to nie stać go na rx albo ts zresztą skoro dt jest taaaaaka zła to czemu śmiga na niej "pół" forum'a?? Wymieniles dwa najslabsze sprzety w klasie Mr. Green . Jak chcesz ostrzej polatac to szukaj RX'a. Jak nie uda Ci sie znalesc to polecam Ts70 glownie za osiagi i dostepnosc czesci (tylko japonska wersja chlodzona ciecza wchodzi w gre) [ Dopisane: 21-08-2005, 04:23 ]sory za podwójne cytowanie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 z takim sianem to można wymiatac:D proponuje yamahe DT 80 rej. na motorower albo aprilie RX, super sprzeciki, można pośmigac, a Dt to ma nawet chyba wymiary autentycznego crossa:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dlaczego? Bo to chyba najbardziej popularne i najtańsze enduro w Polsce. Dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 taaaaaka zła to czemu śmiga na niej "pół" forum'a?? Bo jest ladna na zdjeciach. Nic wiecej. Aaaa i wyglada poteznie (bo jest ciezka krowa)Dt to ma nawet chyba wymiary autentycznego crossa:DBUhahahah no to mi humor poprawiles :mrgreen: . Wypowiadaj sie czesciej :mrgreen: eee tam co tu piszesz, enduroguy, ,że dt jest słaba w swojej klasie.Hmmm 80cc, 10-12km przy masie ok 115km, zawieszenie z najnizszej polki i slaba geometria ramy w teren. No nie ma co moze dla Ciebie super motocykl ale jak dla mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jako użytkownik się wypowiem. Otóż fakt że DT jest ładna. Jednak jeśli miałeś kontakt z mocniejszymi i nowszymi 80 to DT to kiepski wybór. Jednak DT 80 może być pierwszym motocyklem enduro do nauki jazdy w lekkim terenie. Do tego nadaje sie znakomicie. pozdro [ Dopisane: 23-08-2005, 23:33 ]Aha i DT nie jest taaaaaaaaaka zła. Ma po prostu swoje wady i zalety. Jak każdy moto. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 tak sobie doradzacie tą DT a wyszukiwarki to juz nikt chyba nie uzywa :evil: :P :D :P http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...duro+pocz%B1tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja mialem okazje pokatac TS 70 po lesie i bylem pod wrazeniem potencjalu tego motoru(wczesniej po tym samym lesie jechalem RXem 125) i TS radzila sobie całkiem dobrze. Co prawda przednie zawieszenie(akurat w tym pojeździe zapozyczone od DT) bylo takie srednie. Ogolnie oceniajac TS70 to dobre enduro na poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi