andrzejtomecki Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 magneto :-D :-D :-D i ty uwierzyles w te bajki co ci mechanik pociskal ? :lol: mechanik albo robil sobie z ciebie jaja, albo chcial ci wcisnac taka aprilie mowiac ze pojedzie 160 bo widzial ze sie "znasz" albo mowil o aprili 125 :lol: gratulacje Empirepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 magneto i ty uwierzyles w te bajki co ci mechanik pociskal ?tak :oops: :oops: :oops: chcial ci wcisnac taka aprilie mowiac ze pojedzie 160 bo widzial ze sie "znasz"mysle ze to jednak to... dokladniej to byl to koles z salonu motocykli, ktory ponoc wczesniej czynnie zajmowal sie motocyklami.uwierzylem jednak z tego powodu ze ja wtedy bylem z tata, a nie sam. tak wiec myslalem ze nie wciska kitow. ale moze dajmy sobnie juz z tym spokoj... ;) nie zmienie/usune tamtego postu ale dajcie mi juz spokoj...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Spoko, 160 można osiągnąć ale jak się wsadzi silnik od 125, podobno te silniki idealnie pasują w mocowania od 50. We włoszech co druga aprolka 50 ma taką podmiankę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Taaa ma chyba naklejkie 125 na boku i NOSa pod siedzeniem zrobionym z puszki po piwie, przecież to też tuning!! :-D :-D :-D Spoko.Osoby które sie interesują RS( np Siwy) dobrze wiedzą że prędkości podchodzące pod 150 w RS 50 są możliwe.Siwy a RS Caliego?On kupil chyba 5 lata temu Aprilie RS 50 98r, zrobił tuning po maxie i leciała mu około 150km/h.Była to najszybsza RS w polsce zarejestrowana na 50ccm.Hehe silnik da sie przełożyć z 125 do 50 8) .No powiedz mi jak byś to zrobił?Łańcuch z prawej strony wsadzisz na lewą?Z mono wachacza na zwykły :-D ?Wydech przełożysz na drugą stronę :? ? Tą 50ccm by fruwała na takich cienkich gumach :twisted:Tragedia poległem :cry: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Siwy a RS Caliego?On kupil chyba 5 lata temu Aprilie RS 50 98r, zrobił tuning po maxie i leciała mu około 150km/h. dobra ale czy to byla nadal 50ka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dobra, dobra, to było zasłyszane od kumpla, który się średnio zna na motocyklach. Ja zresztą też nie znam konstrukcji RS 125, więc sory że pieprzę głupoty, ale to było nieświadome. :oops: Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Siwy a RS Caliego?On kupil chyba 5 lata temu Aprilie RS 50 98r, zrobił tuning po maxie i leciała mu około 150km/h. dobra ale czy to byla nadal 50ka ?? Tuning na 80 .Jest teraz na wakacjach więc nawet się nie spytam co w niej zrobił.Foty na bikepics tu jest link: http://www.bikepics.com/members/cali/98rs50/Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 eeeee tam wg mnie rska pojedzie te 150. przecież jak sie fsadzi jakiś alu cylinder, dysze, inne przełożenia, wał, wydech, itp to chyba pojedzie. zresztą człowiek chciał swój sen opowiedzieć a wy go od razu przygaszacie... :-D :-D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak na twoj wiek to było szybkie posunięcie ale jak dobrze Ci się jeździ to jeździj dalej> Tylko nie szalej !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi