SeibR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Był jest i będzie s51 najlepszym simsonem... Skuter Simson to nie skuter tylko imitacja skutera, prawdziwy skuter ma schowek duzy pod siedzeniem na zakupy itp. i ma automatyczną skrzynie biegów... moje uzasadnienie... a wogule S51 ma silnik nawierzchu z czym idzie lepsze chłodzenie... i pozatym więcej części tuningowych jest do s51 i lepiej wyglądają takie simsony po tuningu lub po przerówbach od sr50 !! ;) poZdro... i polecam s51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) SeibR to żeś odkopał temat. Ja powiem tak, owszem simson skuter jest fajny, bo ma manualną skrzynię ale wybrałbym S51, bo nie raz jedzie się przez polne drogi itp. gdzie skuter szoruje dołem. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja bym wybrał skutra bo takiego mam :flesje: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Rany ludzie :wink: SeibR odświerzył temat z przed 3 lat (2003) :wink: Skończmy to :flesje: PSSorki za nabijanie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Niema sie co zastanawiać SKUTER!! :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) hmm osobiscie sr naprwade jest to ladny simsonek nadodatek jak sie go odpicuje na orginaln tylko ja bym wybral s poniewaz jezdze wiecej w terenie sami zobaczcie http://bikepics.com/members/pikus910/84s51/ jak moja s wyglada simson sr ma taki sam silnik jak w simsonie s tylko poprostu sr ma mniejsze kolka lepsze przyspieszenie i mniejsza zebatka ztylu s ma slbsze przyspieszenie ale uzyskuje wieksze predkosci pozdrawiam wybral bym s bylem posiadaczem tego modelu i naprawde niezly sprzet Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 simson skuter jest lepszy jesli masz zamiar jeżdzis tylko po ulicy a jeśli lubisz jeździć też polnymi drogami itp to kup s 51:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi