eloelo Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ja w wr mam glosny wydech i jak jade to mnie wszyscy od razu slysza :) i schodza z drogi albo cos w tym stylu...Najgorzej jak jade sobie wolno miedzy domami to babcie mi machaja albo sie w glowe stukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 błagam was!!! bądźcie głośniejsi!!! albo jak wyprzedzacie samochody w korku to zawyjcie sprzętem!!! bo dzisiaj miałem taki przypadek: stoję - patrzę w lusterko prawe - nic nie widzę, czysto - ruszam - kierownica była ustawiona w prawo wiec samochód zjechał - moto przeleciało koło mnie minimalnie - dostałem zawału - leżę z gorączką i to piszę w szoku jeszcze... a potem mówią 'durny katamaraniarz nie patrzył w lusterka, ten ##@@!!' :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ja sobie zalozylem yoshimure rs i, moge napisac ze spodziewalem sie sporo glosniejszego wydechu. Sprawa oczywista ze moja kawa nie jest jakims demonem mocy, ale zostalem (niskim)poziomem soczystego basiku wydobywajacego sie z yoshirury bardzo mile zaskoczony. Nagram niedlugo dzwiek jaki wydobywa sie z yoshirury i umieszcze tutaj.Co do korkow:najlepszy bas z komina jest miedzy dwoma busami ;D. Link do yoshirury:http://forum.motocyklistow.pl/album_pic.ph...php?pic_id=1207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no no wygląda słodko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 próbka mojego wydechu... Ejjj..., krotko ale zapowiadalo sie bardzo 'rasowo', dobrze i bez nadmiernego, amatorsko-garazowo-puszkowo-przerobionego pierdzenia. Sorki dla domoroslych mechanikow, bo...jednak moj kolega Mefiu wyjal ostatnia przegrode z SS750 i Duka brzmiala prawie :lol: lepiej od wszystkich. Wiec nie ma reguly tylko "dobry smak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jeszcze dodajcie ile kosztowaly was te wydechy ;]. przynajnmiej kazdy bedzie mial jakies porownanie. Ja dodam od siebie ze yoshirure kupilem w ewa beach na hawajach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 oby równie pięknie grała co wygląda twoja yoshimorka ,pięknieje twoja kawka,wpadniemy do ciebie z Pawłem,oblukać zakup.Sam sie zastanawiam nad czymś podobnym do swojego fazerka.Radek kurtka to wiela talarków.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 OKie, proponuje niedziele, bo czeka mnie jutro wycieczka na wesele do 3miasta i bede po poludniu w niedziele.POgoda ma byc fajowa ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi