Dungood_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 http://www.kyote.demon.co.uk/top50corneringbikes.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 PUUUUSTOOO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Che? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak dojechałem do końca artykułu to zrozumiałem dlaczego Dungood go zapodał... :P mimo, że jeździ Lightningiem :) BTW Ten plik ma prawie 7,5 mega - trzeba go zapisać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 :-D , Lightning też jest w zestawieniu, na 8mej pozycji 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 1. Buell XB12R Firebolt (154 pkt.)2. Aprilia RS 125 (153 pkt.) 8O :twisted: :) szacunek 3. Triumph Daytona 650 (93,3 pkt) 48. Suzuki GSX-R 1000 K5 (41 pkt) - szok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 "I love party girls to" :-D :-D :-D :-D :-D i motocykle tez, moja kawka Z 750 dopiero na 24 :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ale dobrze, ze zapodali odblokowaną wersje Aprili RS 125 - 33Hp :-) A nie zablokowany egzemplarz do 15Hp 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A takie 125 nie pozorne hihi :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To zdjęcie RS125 położonej w zakręcie jest fantastyczne. Nie wiedziałem żę można się aż tak mocno pochylić.... on prawie leży...... 8O Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Mnie podoba się też opis przy Firebolcie, gdzie piszą że następnego dnia zdjeli fabryczne podnóżki i bez problemów kładli go jeszcze bardziej. W którymś angielskim piśmie widziałem kiedyś zdjęcie gościa jadącego na Firebolcie w customizowanym kombi ze sliderami na...łokciach :twisted: [ Dopisane: 04-09-2005, 23:18 ]Sprawdziłem dzisiaj, czy autorzy artykułu nie kłamali pisząc o Lightningu - jak wynika z poniższych zdjęć mój chyba nie odbiega od normy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi