Gość Occult Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Latam trochę Fazerem i z tym tankowaniem też mam kłopot. Wlewam np za 4 dychy a za kolejne 5 zuli tankuje w 3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Tj zawory 42 tys :) ja mam 60 tys przebiegu i wszytsko gra i buczy ;) co do tankowania, panowie!!! Tak juz qrw... jest!!!!!!!!!! pozdro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wlewam np za 4 dychy a za kolejne 5 zuli tankuje w 3 minuty jak się robi "pianka" pod wlewem to tankowanie idzie wolniej, trzeba lać mniejszym strumieniem, ale nigdy nie tankuję dłużej jak 2-3 min. acha tak na marginesie wskazówka dochodzi mi do połowy przy full baku a mam 60 tys przebiegu i wszytsko gra i buczy ja mam dokładnie 80245 km i wszystko gra (odpukać) i buczy - mógłbym tylko pomyśleć o króćcach :| [ Dopisane: 17-08-2005, 21:47 ]ej, a co ze zdjęciami Waszych gratów :) wstydzicie się czy jak? ;) wrzucać do tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Fazer nie jest mój ;) Użytkuje trochę ten motocykl :) http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1118http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 możesz napisać "krok po kroku" jak go stawiasz na koło, bo ja jeszcze nie próbowałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Fazera postawić na goome to bardzo prosta sprawa :) 1. Krok - odpalasz motocykl belelble ble bleble ;)))) Sorry :D Generalnie wygląda to tak, siadasz na końcy tego wyprofilowanego siedzenia dla kierowcy - dobrze to widać na jednym ze zdjeć jak siedzę. Teraz tak... Rozpędzasz się na jednyce i przy 3-4 tyś puszczasz gaz i zaraz wyrywasz kierę wraz z dodaniem gazu. To standardowa technika, tutaj głównie chodzi o pozycję na moto. Trzeba jednak swoim dupskiem cofnąć się do tyłu, inaczej moto się nie będzie chciało się podnieść. Stawiam go na goomę bez strzelania ze sprzegła itp. Samym gazem :D Jak chcecie to zainteresowanym prześlę filmik. Mój gg to 124075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Manetkę odkręcasz szybko do oporu ? Dzisiaj bylem poćwiczyc ale coś mi nie idzie. Znaczy się boję się odkręcić wiecej z obawy przed przewaleniem na plecy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 mam Yamahe Thundercat. W instrukcji napisali, zeby nie lac na maksa, bo to jest powyzej przewodu odpowietrzenia. Poczytaj u siebie w instrukcji, na pewno jest to samo. Znaczy, ze trzeba lac mniej. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 W moim Fazerze zbiornik ma ponoć 21 litrów. Nie wiem jak oni to zmierzyli bo ja nigdy przy tankowaniu nie zbliżyłem się do granicy 16-17 l.No chyba że rezerwa ma z 10 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 witam :P W moim Fazerze zbiornik ma ponoć 21 litrów. Nie wiem jak oni to zmierzyli bo ja nigdy przy tankowaniu nie zbliżyłem się do granicy 16-17 l.pare razy jeździlem z palącą się rezerwą i jak tankowalem to weszlo ok. 19l.(placilem ze lzami w oczach :cry: ), tankuje zawsze na bocznej stopce i leje do dolnej krawędzi wlewu bez problemu, a podem delikatnie dolewam do jakiejś okrąglej kwoty 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi