chudy98 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak myślicei ile by kosztowal remat tego motorka http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59662479 i gdzie mozna dostac do niego czesci, podobno trzeba wyminic tylko tłok i cylinder. W tych cylnindrach mozna szlify robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heciek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 czytaj:) wymienic caly silnik musisz wymienic tlok pierscienie i cylinder a to powzen koszta chyba z e znajdziesz cos uzywanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Stare af-ki mialy silnik rotaxa i podbno sa problemyy z czesciami do nich:) Ogulem ja niepakował bym sie w stara aprile do remontu bo czesci nawet jak będą to napewno drogie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 powiem Ci tak... bedzie bardzo ciezko. Ostatnio jak dzwonilem do importera pytac o linke do gazu do AF-1 125 z 1990 roku powiedzieli mi ze wloska Aprilia odwraca sie od ich motocykli produkowanych przed 96r i czesci nie zapewnia, wiec ciezko jest znalezc cokolwiek... tak wiec jesli znajdziesz czesci (tlok, cylinder, pierscienie moze szybciej, ale nie wiadomo co "wyjdzie po drodze" i co jeszcze bedziesz musial kupic) to beda drogie i remont tego rocznika przestanie sie oplacac... poszukaj czegos sprawnego, w koncu jakis powod jest dlaczego ten koles nie remontuje motorka... przeciez za stan bdb dostalby duzo wiecej jak cos to mam do sprzedania Aprilie AF-1 125 z 1990 roku... fotki masz w linku ponizej, jak cos to pisz na maila albo gadu to dam Ci namiary na wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Dzieki za odp. właśnie tak myślałem ze sie nie opłaci ale sie chciałem upewnić:] bo w umie nie mam za duzo pieniędzy i chciałem kupić cos takiego i powoli porobić, ale jak mowicie ze sie nie pyli to nie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi