adu Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 I tak Cię załatwię :-D Bój się! ha ha ha :evil: A i zapomniałam właśnie dodać, że mam czarny pas w karaoke to chyba najlepszy tekst wieczoru jaki usłyszałam :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 I tak Cię załatwię Bój się! ha ha ha Taaaaaaa!!!Załatwisz mnie? he he po moim trupie he he teksty które miałaś okazję usłyszeć są opracowywane w tajnym laboratorium mieszczącym się w niesłychanie tajemniczym garażu gdzieś w Ursusie.Głowią się nad nimi wspaniali piwni naukowcy mający powiązania z takimi sławami jak Mandaryna,Doda Elektroda oraz Michał Wiśniewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 w niesłychanie tajemniczym garażu gdzieś w Ursusie. Zaiste, garaż to przezacny, mający swój niepowtarzalny klimat i urok. Jest to miejsce, gdzie pewnie jeszcze wiele szalonych pomysłów się narodzi :-D :-D P.S. Fabio, może jakiś zlocik u Ciebie w garażu?? ''Hardcore Fabio's Garage Party'' :evil: Nazwa juz jest, czekamy na datę. Striptis zrobię ja osobiscie :) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 P.S. Fabio' date=' może jakiś zlocik u Ciebie w garażu?? ''Hardcore Fabio's Garage Party'' Nazwa juz jest, czekamy na datę. Striptis zrobię ja osobiscie [/quote'] he he...dobrze gada dać mu wódki...ale mała poprawka w nazwie:''Hardcore Fabio's and Korba`s garage Party'' :-D p.s.dla ułatwienia dodam że Korba bierze czynny udział w procesie powstawania tekstów oraz tras peletonu Szatana...tego nowego...667 Nowy Lepszy Szatan. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Och... przyjacielu Fabio, przeceniasz mnie i moje zasługi... Ale w organizacji imprezy pod wyżej wymieniona nazwą chętnie wezmę czynny udział. Dziś jak co wieczór robimy kolejna próbę generalną, z prawdziwym piwem :!: :-) :-) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Taaaaaaa!!!Załatwisz mnie? he he po moim trupie he he No' date=' właśnie tak!-po Twoim trupie :-D :-D :-D Głowią się nad nimi wspaniali piwni naukowcy mający powiązania z takimi sławami jak Mandaryna' date='Doda Elektroda oraz Michał Wiśniewski.[/quote'] Jestem pod wrażeniem! 8O A czy dostanę autograf? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Jestem pod wrażeniem! A czy dostanę autograf? [/quotNo tak tylko kogo? Zespołu "Monster Żuler Garage" czy tej wspaniałej wyżej wymienionej świętej trójcy. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Wy Pijaki !!!! kto zgasil swiatlo w sobote !!!!!!! :evil: zlot czadowy na maksa :) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 tak tylko kogo? Zespołu "Monster Żuler Garage" czy tej wspaniałej wyżej wymienionej świętej trójcy. Przecież wiadomo! Oczywiście, że chodzi o autograf zespołu!!!!!! A jak! :evil:To co będzie z tym autografem??? :) :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 To co będzie z tym autografem??? he he nawet się nie spodziewasz kiedy go dostaniesz :) przeprowadzę atak jak Chińczycy,małymi grupami po 5-6 milionów żołnierzy :-D a wtedy nie będziesz miała odwrotu.Będziesz musiała przyjąć autograf :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 he he nawet się nie spodziewasz kiedy go dostaniesz przeprowadzę atak jak Chińczycy' date='małymi grupami po 5-6 milionów żołnierzy a wtedy nie będziesz miała odwrotu.Będziesz musiała przyjąć autograf [/quote'] Trzymam Cię za słowo! :) Oby to tylko nie był taki dosłowny atak. Zgładzenia jeszcze nie oczekuję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ha! To będzie atak Ciemną Stroną Mocy! Wreszcie zło wygra z dobrem! Razem będziemy rządzić galaktyką jak ojciec i syn...cholera tylko Ty nie jesteś moim synem!!! :cry: ...hmmm...więc masz bliźniaczą siostrę? Twoje uczucia cię zdradzają...uwolnij gniew...o tak lepiej he he :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Fabio, ja nie mogę przecież z Tobą rządzić galaktyką, bo jestem kobietą. Ja co najwyżej mogę być jej częścią........ :)Gniew uwolnię jak Cię spotkam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Wyglada na to, że dobrze się bawiliście. Teraz czekam na zdjęcia (podobno był tam jeden młody zdolny fotoamator :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Był, owszem, ale za dużo trochę wypił i robił fotki nie tą stroną aparatu co trzeba :-D :-D Ty Pompka też opisz trochę i pokaż fotki z tego Intruder...coś tam u Niemców, bo ponoć tam byłeś. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi