Skocz do zawartości

Yamaha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jutro jade kupić Yamahe DT 80 LC2 Roczniok 1996 stan podobno bardzo dobry sprowadzona z zagranicy z mozliwoscia rejestracji na motorower (nie zarejestrowana) . Z tego co gościu mi mowil to chce za nia 3500. I mam takie pytanie ile można by stargować z ceny ? na dzień dzisiejszy nie posiadam fotek (ale oglądałem je ) i na fotkach dośc ładnie wyglądała tzn plastiki nie były porysowane ani pokękane zębatki i łańcuch w dość dobrym stanie. Ale wiadomo jak to na zdjęciach jest.

Edit

Znalazłem fotki.

http://g-lan.prv.pl/~wats/dt

Chodziło mi oto ile mniejwiecej moge urwać jeśli była by wpełni ok.

na marginesie Yamaha sie tak pisze

przeciez skad my mamy wiedziec jak ten moto wyglada :mrgreen: musisz poogladac kazdy szczegol i jezeli ma jakies rzeczy ktore nalezy wymienic to staraj sie ubic cene, jezeli jednak nie znalazles nic :mrgreen: to powiedz ze dajesz mu za nia powiedzmy 3200 bo musisz zarejestrowac itp i bierzesz

pzdr

ja skorzystam ze ktos sie o to pytal i nie bede zakladal nowego tematu

pyt jets nbastepujac mam do kupienia dwie yamahy dt lc2 jedna 100 ccm za 2500zl rok 93 do wymiany zebatka akumulator i spory koszt przywiezienia do domu LUB 80ccm za 2200 stan rok91 wizualny bardzo ladny do wymiany akumulator jeden kierunek i zebatka od kopniaka (ile takie cos kosztuje??) i niski koszt zciagnuiecia do domu wiec dajcie jakas rade na co zwrocic uwage albo ewentualnie ktora wybrac? jestem bardzo poczatkujacy:]