XenoniX Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no i stalo sie....przez to ze napalony jestem i jak sobie cos ubzduram to juz nic mnie nie powstrzyma.Motorek juz jest mój( tylko jeszcze musze troche kasy doplacic).w czwartek o 7:30 rano czas ostani raz osemki pokrecic( egzamin :/) mam nadzieje ze nie dam dupy.Ubranko skompletowałem juz przawie całe,okrycie głowy też jest.....teraz tylko papier( zeby byc pozadnym obywatelem) ....a jak nie ??? to i tak bede jezdzil :P ////pozdro all i dzieki za wasze opinie. ps . dzis mialem okazje kupic bandytka z 97' za 9,5 tys no ale co ja zrobie jak sie na tego drogiego napalilem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No to niech Ci służy. Oby to były dobrze wydane pieniądze! Fakt, dałeś trochę sosu....A bez glejtu lepiej się nie pokazuj na ulicach. Za dużo było ostatnio "akcji".Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Troche nie na temat ,ale o ktorej masz egz. praktyczny , moze o tej samej co ja czyli 11.30 :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 powodzenia na drogach uważaj na "bandyte" może być niekiedy niepokorny, chyle czoła za upór pozdro ===============GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoniX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 bandziorek jest juz mój :).Narazie tylko na placu o długości ok 100m przed garażem pokręciłem sie troche i jestem pod dużym wrażeniem.Czekam na papierek i ..... mam nadzieje że sie doczekam...Jutro o 7:30 sądny dzień...Ale po prostu nie mma wyjscia....musze zdać....Pozdro all i trzymajcie za mnie......Jutro sie odezwe i mma nadzieje że bede troche przekrecał wyrazy bo licze na to ze sie nawale jak świnka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gratulacje i powodzenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 96' 44000 cena nie mala bo 13 000. U nas poszedł B6 w wersji S z roku 98, przebiegu 17kkm, za 13000pln, na początku sezonu... Dodatków było od pyty... 13 to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 nawalony :?: <czytaj- zdałeś?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoniX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 witajcie......Udało sie :):D:D zdałem....choć nie zapowiadalo sie ciekawie .Teraz tylko czekam na papierek no i w droge nadrabiac stracony czas...ide sie opić ..3m cie sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Napisz jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Eeeeenooo, kupiles sprzeta i jechales nim 100m??podziwiam Cie chlopaku, naprawde ja bym nie umial i bym smigaaaaaaaal i smigal. Bandit spoko motorek, ale smigajac na Bandicie 650s i fazerku, to zdecydowanie wole ten drugi nie wspominajac o kawie Z 750 S.....My Dream.Pozdro, i mysle ze jak juz tyle zaplaciles za sprzeta to przynajmniej posmigasz dluzszy czas bez problemow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 napisal ze krecil sie na placu dlugosci 100 metrow wiec pewnie zrobil wiecej niz 100 metrow, swoja droga zazdroszcze koledze ja na sprzeta czekam do przyszlego sezonu :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoniX Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 juz ponad 5 km po je...nym placu zrobilem.......nie doczekam sie na papier chyba.....i jeszcze ta pogoda.....:/ nie wiecie co grozi jak złapią bez prawka ??( choć teoretycznie prawko jest tylko sie qwa drukuje ok 2 tygodnie)Miał już ktoś taki problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 cze. sprzet spoko, zycze aby sie sprawdzil, ale co do ceny to przesada. Na tegorocznym bazarze w Wawie byl Bandyta za 14500 ale 2001 rok, nie jestem pewny,ale nawet byl chyba z owiewka.Pozdrawiam PS poradzisz sobie, ale traktuj go delikatnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie wiecie co grozi jak złapią bez prawka ??( choć teoretycznie prawko jest tylko sie qwa drukuje ok 2 tygodnie)Miał już ktoś taki problem?? nie zartuj sobieczekales tyle czasu, to poczekasz jeszcze kilka dnipomysl co by bylo gdyby Cie policja zatrzymalaja bym nie ryzykowal, tym bardziej jak plastik jest juz w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi