XenoniX Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam . Mam mały problem, a dokładniej mówiąc mam chyba cykora.Jutro zamiezam kupic banditka 600 ale nie w tym proble.....W czwartek dopiero mam egzamin państwowy.Do tej pory "ujezdzalem" 250tke ....ujezdzalem to moze za duzo powiedziane...po prostu krecilem osemki na placu...czy podołam bandycie??Wzrost będzie chyba ok (180)waga to problem(70 i to niecale)....no co nerwowy jestem wiec i szybko spalam :D Oto ta bestia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Nie jest to bandit od goscia z Krakowa, ktory sprowadza motocykle? Taki dosc mldoy gosc jest. Jak dobrze pamietam, to mialm maila motory.krakow@costamcostam. Jezeli to on, to obejrzyj dokladnie ten motocykl.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoniX Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 hm.....to ze z Krakowa to sie zgadza....gosc ma salon, komis i salon ....ale czy sprowadza???? jak mozesz to stuknij na GG:1823247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Moim zdaniem jeżeli masz trochę oleju w głowie, to nie powinno być problemu :P Bo tak naprawdę motocykl sam z siebie nie jedzie, to tylko kawał żelastwa :-D Pojedzie tak, jak mu każesz jechać. Więc spokój, opanowanie ( taaaak wiem, łatwo powiedzieć :evil: ), rozsądek i... będzie spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 pochwal no sie tylko co to za rocznik, przebieg i ile szelestow musisz wylozyc...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoniX Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 96' 44000 cena nie mala bo 13 000. Podobno bezwypadkowy ale to sie zobaczy w praniu :/ org.lakier,nowa opona tył Dunlop D-208 ,nowa przód,nowy łańcuch i zębatki,po wymianie płynów,świec,filtrów,po regulacjach,tłumik za 2200,nowe klocki przód no i ubranko i kask w cenie.Co będzie to będzie....zobaczymy...mam nadzieje że nie wtopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam . Mam mały problem' date=' a dokładniej mówiąc mam chyba cykora.... czy podołam bandycie??Wzrost będzie chyba ok (180)waga to problem(70 i to niecale)....no co nerwowy jestem wiec i szybko spalam :P [/quote'] Dasz rade bez problemu - ujezdzam takiego od 2 lat - w sumie jest dosc lagodny - szalenstwo zaczyna sie dopiero po 8 tys. obr... ...jednak na twoim miejscu nie napalalbym sie tak bardzo - szukam czegos nowego ( Fazer?? )i ostatnio mialem okazje ogladac kilka "bezwypadkowych" sprzetow - czasem to az chcialem dac sprzedawcom po zebach. Wszyscy telefonicznie zapewniali mnie o "idealnym stanie" sprzetow. To samo bylo jak szukalem Bandziora ponad 2 lata temu... ...mysle ze w poszukiwaniu sprzeta zrobilem do tej pory cos okolo 5 tys. km puszka... ...nie wierze juz w bezwypadkowe sprowadzone sprzety...a im bardziej "bezwypadkowy" tym bardziej nalezy go ogladnac... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 96' 44000 cena nie mala bo 13 000. Za ten rocznik taka cena ?? 8O Cholernie drogo, przeciez za rok 1997 normalna cena to 11000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 doczytaj ile gratow do niego dostaje, widac ze bardzo chce sie pozbyc sprzeta...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ech ja zrobiłem prawko i wsiadłem od razu na małą Fazerkę pojemność ta sama, no może lekko mocniejsza, ale żyję. Kup sobie od razu odpowiednie ubranko może nawet z dugiej ręki bo licho nie śpi a w takiej szśćsetce diabeł w gary dmucha wygląda niewinnie a ..... Na początku bardziej boli duma niż kolanka obtłuczone przy śmiesznych prędkościach. No w każdym razie nie bój nic byle bandziorek był w dobrym stanie. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Moim zdaniem jeżeli masz trochę oleju w głowie' date=' to nie powinno być problemu Bo tak naprawdę motocykl sam z siebie nie jedzie, to tylko kawał żelastwa Pojedzie tak, jak mu każesz jechać. Więc spokój, opanowanie ( taaaak wiem, łatwo powiedzieć ), rozsądek i... będzie spoko [/quote'] Dokladnie tylko do tego trzea miec jeszcze i przewidywanie cza jednak sie zmiescisz za ta puszka i czy wyprowadzisz moto z niejednego zakretu :P heh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 wszystko spoko no ale ta cenia :?: 8O przed chwilką na allegro wyczaiłem "troszke" nowsze za tą samą kaske.zobacz z reszta sam (nie wiem nic o tych moto,sugeruje ci tylko że 13tyś za 96 to nie jest zbyt atrakcyjna cena, do żadnego cie nie namawiam ani nie zniechęcam!!)http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59735394http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M84603no ale decyzja należy do ciebie zrobisz jak będziesz chciał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 hej,GSF jest chyba jedynym sprzetem z klasy 600 ktory oddaje bardzo plynnie moc. Jezeli nie bedziesz krecil manetka (przy pierwszym dosiadaniu) powyzej 7000 tys obr maszyna bedzie posluszna. 219 kg musi sie jakos rozkrecic :P:DZabawa zaczyna sie od 8000 - 9000 tys. Jeżeli zakupujesz sprzęt z myślą o turystyce jak również walce miejskiej z puszkami nie widze lepszego wyboru. Bandit ma chyba najlepszy współczynnik (cena/jakość/eksploatacja). Polecam poszukanie w necie (jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś) zestawienia (Bandit/Hornet/Fazer/SV/ER) Jeżeli chcesz odkręcać manetkę gazu, żeby złapać speed powyżej 140 km/h proponuje owiewkę. pozdro ==================GSF 600 S BANDITFLY AWAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 doczytaj ile gratow do niego dostaje' date=' widac ze bardzo chce sie pozbyc sprzeta...:mrgreen:[/quote']artek motocykle (przy stacji bp na 29 ulicy) - on sie "rozlicza" ciuchami/częściami (oponami, nie kawałkami owiewek)polecam sprawdzenie w serwisie, bo moto ktore stoją u niego nie są pod tym kątem sprawdzaneo ile pamietam jakies 2 tygodnie temu stały tam dwa - jeden młodszy(pewno ten) i drugi '97 czy '98wizualnie na 5sekundowy rzut oka ładne, ale ładne to ładne, mechanikato mechanikabyły słowa krytyki na artek motocykle, ale nic konkretnego (oprócz tegoze drogo, z tym że utrzymanie "salonu" kosztuje wiadomo, a można ew.wrócic)Polecam przed decyzją 2 rzeczy:a) sprawdzenie/oblookanie reszty "salonów" (jest tego pare w Kwie)B) po wyborze, oblookanie mechaniki (bo ze legalny i nie klepany z przystanku autobusowego bym sie nie martwił) I pamiętaj że praktycznie teraz jest koniec sezonu, goście sie wyprzedająa nie podbijają cene.... pzr.-->k [ Dopisane: 09-08-2005, 14:57 ]hej' date='GSF jest chyba jedynym sprzetem z klasy 600 ktory oddaje bardzo plynnie moc. Jezeli nie bedziesz krecil manetka (przy pierwszym dosiadaniu) powyzej 7000 tys obr maszyna bedzie posluszna. 219 kg musi sie jakos rozkrecic :P:D[/quote']Własnie.... ja osobiście nie polecałbym ani katany ani bandita jako pierwsze moto - ale nie dla tego ze za mocne/szybkie, tylkopo prostu.... za ciezkie (może być)Założe sie że ktos po prawku, nie spodziewa sie bynajmniej żejak pochyli takie coś 30 stopni w prawo/lewo 'ot tak sobie' jak rowerto sie może zdziwic jak to nagle sie położy i .... nie będzie mieć siłypodnieść. Mówie o postoju, oraz zawracaniu/skręcaniu kiedy szybkośćjest minimalna (a jest, bo sie boimy/jestesmy po prawku i ósemkachna placu)Jasne, nie reguła, jest qpa ludzi którzy zaczynali od katany i nicim nie jest - ale każdy jest inny, warto wiedzieć czego sie spodziewać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Bandzior- super sprzęcik :P też bym sobie na pierwsze moto chętnie kupił, ale nie miałem wtedy tyle kasy :D motor konkretny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi