cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no ja popieram zdanie szanownej przedmówczyni (nie wiem jak to sie pisze). śmigać każdy może, jedna troche lepiej, 2gi troche gorzej. Ale wg. mnie weź teź pod uwage Suzuki rmx 50. On jest taki kobiecy. delikatny, łatwy w obsłudze ale pazurki też pokarze i hardkorowiec z niego też nie mały. tylko rmx kosztują troche więcej więc trzeba sie rozejrzeć za jakimś sprowadzanym czy co. Ale serio. polecam Ci go. mój kolega na nim śmiga i jest zadowolony. to naprawde fajny i niezawodny sprzęcior. polecam. Pozdro dla 4umek czyli Dam na motocyklu lubiącym też pisać w necie. I nie dajcie sie nam... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Moto cubix ty za przeproszeniem pier#@$%sz żeby sobie posty nabijac a wogole to przed wyslaniem swojego textu na forum lepiej go 2 razy przeczytac bo piszesz naprawde chaotycznie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie pierwszy i nie ostatni! Wiekszosc z Was pisze chaotycznie, czasami nawet nie można nic zrozumieć. Napisał swój typo motorka i dobrze. Ja juz sie wypowiedzialam, ze najlepiej niech Ania wybierze to co jej sie podoba! Nie znam sie na endurkach, ale napewno z Ania na naszych motorkach nie damy Wam sie! :( :buttrock:Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A Ty Aylie jaki moto posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja narazie skuterek Piaggio Sfera 50, ale planuje NSR 125, tylko ze najpierw prawko, jeszcze niecały rok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 NSR 125 to już ładny sprzęcik...nie myślałaś o A1 już w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nie opłaca mi się, za 8 m-cy zapisuje sie na kurs i od razu AB :buttrock: Zreszta kasy jeszcze nie mam tyle na NSR :(Ale dobra bo to off topic! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi