buba6 Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Jeżeli jest ktoś kto jeździ osą albo właśnie taką remontuje to niech w tym temacie podzieli się swoimi doświadczeniami, ja właśnie zabieram się za Ose i nabieżąco będe opisywał prace. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ja moze niedlugo bede robil ose bo mam juz jedna na oku do kupienia ale tak odkladam jej kupno i odkladam bo mowie sobie, ze sa lepsze motorki od osy ale w koncu musze ja kupic bo facet ja na zlom wywiezie albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 13 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ja moze niedlugo bede robil ose bo mam juz jedna na oku do kupienia ale tak odkladam jej kupno i odkladam bo mowie sobie, ze sa lepsze motorki od osy ale w koncu musze ja kupic bo facet ja na zlom wywiezie albo co. Jakby co ot daj znać gdzie i za ile, to może ja łykne. A tak z ciekawości, dużo za nią chce ?! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Wole na razie nie mowic o cenie bo koles niewie ile za nia chciec co moze byc dla mnie kozystne. Ale chyba sam ja sobie wezne bo niemam czym po miescie jezdzic. Junak na wypady za miasto, Ariel na zloty weteranow a po miescie nic.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vesparider Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 mam OSE m52 rocznik 65. robie remont juz jest pomalowana, silnik gotów tylko sprzegło przykrecic i wszystko "do kupy" zmontować. acha i jeszcze jedno szukam jakiejś galwanizernii. mam nadzieje wkrótce skonczyć. i tyle. piszcie raczej jesli o remont chodzi o co konkretnie wam biega jaki problemy i czego brakuje. i nawiasem mowiac mam do sprzedania OSKę w cześciach, kompletnie rozebraną i niestety bez papiera za jakieś 400 stówy jak ktośjest chetny to niech da znać pozdrawiam i dozo nad aswaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 17 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 mam OSE m52 rocznik 65. robie remont juz jest pomalowana, silnik gotów tylko sprzegło przykrecic i wszystko "do kupy" zmontować. acha i jeszcze jedno szukam jakiejś galwanizernii. mam nadzieje wkrótce skonczyć. i tyle. piszcie raczej jesli o remont chodzi o co konkretnie wam biega jaki problemy i czego brakuje. i nawiasem mowiac mam do sprzedania OSKę w cześciach, kompletnie rozebraną i niestety bez papiera za jakieś 400 stówy jak ktośjest chetny to niech da znać pozdrawiam i dozo nad aswaltem Ja potrzebuje gaźnik, manetke i linke gazu Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Mam silnik od osy ale bez gaznika :) A w sobote albo niedziele jade sprawdzic inny namiar na ose :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 17 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Mam silnik od osy ale bez gaznika :) A w sobote albo niedziele jade sprawdzic inny namiar na ose :D a niechcesz go sprzedać ?! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Raczej nie sprzedam bo namierzylem druga ose a tam to niewiadomo jaki silnik bedzie wiec narazie nic nie mowie. Jak kupie ose to nie sprzedaje a jak nie kupie to pewnie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 17 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Raczej nie sprzedam bo namierzylem druga ose a tam to niewiadomo jaki silnik bedzie wiec narazie nic nie mowie. Jak kupie ose to nie sprzedaje a jak nie kupie to pewnie sprzedam. to daj znać jakby co Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Buba, dam nieboj sie.Kur..cze niemoge doczekac sie weekendu bo mam fajne adresy do sprawdzenia o motorki w tym 1 o Ose :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 No i mam!!! Kupiłem w sobote OSE M50 orginalną wyciągniętą po 30 latach z piwnicy :lol: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 No i mam!!! Kupiłem w sobote OSE M50 orginalną wyciągniętą po 30 latach z piwnicy :lol: Wrzuć zdjęcie, pochwal się ;)Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 No i mam!!! Kupiłem w sobote OSE M50 orginalną wyciągniętą po 30 latach z piwnicy :lol: Wrzuć zdjęcie, pochwal się ;)Pozdro. już wrzucam Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 26 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 remont się zaczoł na dobre, gaźnik jest już piękny i ładniutki, ale podczas przykręcania pękł mi filtr ;) Namieżyłem ose w częściach, więc jeżeli ktoś coś chce to dajcie znać Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi