Gość skabszo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam ;) Chciałbym się Was poradzić - tzn głównie dowiedzieć czy dla osoby posiadającej prawko na motor leipeij kupić 125 czy odrazu 250. I jak już pojemność mamy za sobą to chciałbym sie dowiedzieć jakie motory polecicie - ale konkretnie chodzi mi chodzi o wyggląd i styl motocykla taki jak suzuki bandit 1200n lub Honda cb 500 - chodzi mi tylko o wygląd - że motocykl taki zbity, jest lampa bez żadnej owiewki itd. Nie wiem czemu ale takie motocykle są ładne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 a masz prawko?? bo możesz mieć tylko A1 (ze względu na wiek) więc 250 odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 dla Ciebie ma byc ten motocykl ?? patrzac w twoj profil mozesz miec tylko A1 wiec kupuj 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skabszo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 aaaj no wlasnie chodzi oto ze nei dla mnie :D dla kumpla a ze przeprowadzil sie do nowego domu to ni ma narazie netu ;) a on ma 24 lata :P i ma prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 to 250. jaką to musisz podać jakiś przedział kasowy. ale 250. (silnik się nie męczy a moc nie jest za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 skoro dla kumpla to czemu tylko 250 ?? niech kupi sobie jakas 500ke, gs,gpz czy cb bylo o tych motocyklach juz kupa tematow (chyba najwiecej na forum) wiec przegladnij archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heciek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Proponue aprilie rs250:) bardzo szybkie:) do 100 ma 5 s ;) wiec powiunna zadowal:) a tak to proponuje kupic cos mocniejszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 wszystko zalerzy jakie siano wchodzi w gre... ja na przyszły sezon chce wyrwać jakąś cb 450s tak do 4000zł. za 5-6 masz już gs500:) jeszzce troszke siana i już cb500 albo er5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 jesli kolega ma A to niech kupuje cos duzego... naprzyklad GSa ode mnie ;) ale chodzi o to ze jak np bedzie przejezdzal przez miasto to zachwyci ludzi dzwiekiem 4suwa a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T :D) z tego co piszesz podobaja mu sie nakedy wiec GS to fajna sprawa... a 125 czy 250 naked bedzie smiesznie wygladal... taki malutki silniczek... widzialem raz Aprilie 125 Europe... gruba, ladna aluminiowa rama a do niej przyczepiony silniczek od kosiarki :P tak to wygladalo w moim odczuciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T ) taka jest prawda wiec nie ma sie co obrazac widzialem raz Aprilie 125 Europe... gruba, ladna aluminiowa rama a do niej przyczepiony silniczek od kosiarki i to jeszzce schowany w tej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 jesli kolega ma A to niech kupuje cos duzego... naprzyklad GSa ode mnie :D ale chodzi o to ze jak np bedzie przejezdzal przez miasto to zachwyci ludzi dzwiekiem 4suwa a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T ;)) Hm. A to nie jest tak, że motor kupuje się dla siebie? :) A co do malutkich silniczków - mnie osobiście kręci najbardziej to, jak silnik wchodzi na wysokie obroty. Może być kosiarka - byle ostro się kręciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi