Skocz do zawartości

Jaką 125 - 250 wybrać?

Gość skabszo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;) Chciałbym się Was poradzić - tzn głównie dowiedzieć czy dla osoby posiadającej prawko na motor leipeij kupić 125 czy odrazu 250. I jak już pojemność mamy za sobą to chciałbym sie dowiedzieć jakie motory polecicie - ale konkretnie chodzi mi chodzi o wyggląd i styl motocykla taki jak suzuki bandit 1200n lub Honda cb 500 - chodzi mi tylko o wygląd - że motocykl taki zbity, jest lampa bez żadnej owiewki itd. Nie wiem czemu ale takie motocykle są ładne :D

jesli kolega ma A to niech kupuje cos duzego... naprzyklad GSa ode mnie ;) ale chodzi o to ze jak np bedzie przejezdzal przez miasto to zachwyci ludzi dzwiekiem 4suwa a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T :D)

z tego co piszesz podobaja mu sie nakedy wiec GS to fajna sprawa... a 125 czy 250 naked bedzie smiesznie wygladal... taki malutki silniczek... widzialem raz Aprilie 125 Europe... gruba, ladna aluminiowa rama a do niej przyczepiony silniczek od kosiarki :P tak to wygladalo w moim odczuciu

a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T )  

taka jest prawda wiec nie ma sie co obrazac

widzialem raz Aprilie 125 Europe... gruba, ladna aluminiowa rama a do niej przyczepiony silniczek od kosiarki

i to jeszzce schowany w tej ramie

• 3 tygodnie później...
jesli kolega ma A to niech kupuje cos duzego... naprzyklad GSa ode mnie :D ale chodzi o to ze jak np bedzie przejezdzal przez miasto to zachwyci ludzi dzwiekiem 4suwa a nie pierdzeniem (sorki jesli obrazam 2T ;))

Hm. A to nie jest tak, że motor kupuje się dla siebie? :)

A co do malutkich silniczków - mnie osobiście kręci najbardziej to, jak silnik wchodzi na wysokie obroty. Może być kosiarka - byle ostro się kręciła.