buchalter Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów motocykli. Dla wszystkich którzy poszukują Swojego motocykla - nie traćcie nadziei, okazje się zdarzają. Od jakiegoś czasu poszukuję pierwszego swojego motocykla. Przeglądam oferty i aukcje i co mi się trafiło ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59530853 . Co sądzicie o tym zakupie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart352 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Cena do negocjaci, ja bym się targował ;) powodzenia pozdrawiamBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 za 5 zl to i ja bym kupil :-) Ja rownierz dlugo szukalem swojego motocykla i wreszcie sie udalo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 "(plus ewentualne koszty transportu)" tak więc nie ciesz się tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no cena niezla.. ale pewnei jakbys jeszcze poszukal to i taniej bys znalazl ;] .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nie podoba mi sie, ja bym nie bral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 słuchaj stary nie chce cię dołować ale z tą ceną to troszkę przepłaciłeś.. kumpel wyrwał podobną za 2,5 (zjechał z 3zł) więc na twoim miejscu nie cieszył bym się tak bardzo. (ale masz moto i to jest warzne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ale przepłaciłes a ten goscio co od niego kupiłes pewnie sie cieszy bo bedzie maił na winko tanie ;) (bez obrazy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Masz głowę do interesów :!: Nie chciałbyś przypadkiem mnie adoptować :?: Obiecuję,że już na drugi dzień mówiłbym ci "tato". :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi