GT 80 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ts-ka jest ok ale nie dałbym 3 tyś za ten egzemplaz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 tska jest wporzo, tylko jak tak patrze to coś jej mało.. (może to ja tak trafiam) :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Sam mam TS z 96r chłodzone powietrzem i jestem zadowolony. Z górki bez żadnego tuningu 100km/h z odkręconym tłumikem i rozregulowanym gaźnikiem:P:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Kolega przegzal Dt chlodząną ciecza w zimie w lesie:P Ujrzał fajną szczeline od glowicy przez polowe cylindra(alum-nikasil) Z chl. powietrzem by sie tak nie stalo :D Wszystko ma swoje wady i zalety :) Co do tej predkosci 50kmsimsonem to jechalem Do leszna(100km ode mnie) ze starszym (on na cbr1000) i utrzymywalem prędkosc non top 65 kmh i jakos sie nie stalo nic :) POzdrawiam(zebatka przod 16-tyl standard) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 utrzymywalem prędkosc non top 65 kmh iNo a jak kolega DT"tke pilowal na jedynce caly czas to chlodnicy powietrze nieowiewalo i nie dziwota. A tak na marginesie to ja nie raz sprzet zagotowalem i uszczelka nie puscila (bylo slychac tylko bulgotanie w chlodnicy) Sam mam TS z 96r chłodzone powietrzem i jestem zadowolony. Z górki bez żadnego tuningu 100km/h z odkręconym tłumikem i rozregulowanym gaźnikiem:P:]Raczej z pionowej :D . A jaki tuning miales robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Sam mam TS z 96r chłodzone powietrzem i jestem zadowolony. Z górki bez żadnego tuningu 100km/h z odkręconym tłumikem i rozregulowanym gaźnikiem:P:] :-D :-D LOL. Sam mialem po motorynce TS-ke chlodzona powietrzem i bardzo zle je wspominam. Moc jak simson 8O . Predkosc 60km/h. Strasznie ciezka krowa wtedy dla mnie byla. Dalem do mechanika i nie miala zadnych blokad. Sprawdzal tlumik, gaznik i modul. Wiec nie pisz takich glupot. TS wersja niemiecka to byl po prostu szmelc i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja tez miałem ts-ke chłodzona powietrzem i 50km/h jechała i ani km wieceej . chyba jak sie da cylinder 70ccm i gaźnik inny to tak.bo widziałem taka ts-ke po tuningu i 80 jechała na przełozeniach na moc . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 stachu no ja mialem te 60 z baaarrddzzzoo duzej gorki, a tak normalnie to 50 nie chciala przekraczac.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 stachu no ja mialem te 60 z baaarrddzzzoo duzej gorki' date=' a tak normalnie to 50 nie chciala przekraczac. pzdr[/quote']To az sie wierzyc nie chce, ale chyba to prawda. Co do blokady na module to wg mechaniorow TS"ka japonska rowniez jej nie ma, a dziwnym trafem jak do motorlandu oddalem to nagle zamiast 45km/h zaczela mi 95km/h jezdzic (zebatki na moc) . Jak mialem TS50er z roku 1980 to mi szla 60km/h a to byl taki parch ze glowa mala (wyobrazcie sobie ze nie bylo modulu tylko mloteczek i kowadelko :mrgreen: ). Sadze ze jakby wszystko w niej ladnie zrobic to do 70km/h by sie spoko podciagnelo (gaznik od simaczka byl pozatym luzy wszedzie w silniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ale moja przy tych swoich maksymalnych predkosciach na 5 biegu miala strasznie wysokie obroty no bardzo duze wiec modul by chyba duzo nie dal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ale moja przy tych swoich maksymalnych predkosciach na 5 biegu miala strasznie wysokie obroty no bardzo duze wiec modul by chyba duzo nie dal.To faktycznie scierwo musialo byc :D . Ta stara przy Vmaxie czyli 60km/h miala rowno 6000obr/min czyli tyle co nic, a moja TS70 japonska przy 95km/h obrotomierz prawie zamykala (fajny odglos byl- taki jednolity zupelnie :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A moja na 5biegu nie przekraczała 6tys obrotów 8O i niewiem czy była ta blokada na module czy nie bo wszyscy mi mówili ze była .Ale teraz mam do w du*** bo kupiłem rs-ke a tam mam juz 180km/h :D i idzie poszalec.pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 mniejsza z tym. TS w wersji niemieckiej mowimy stanowczo NIE i koniec. Po co kupujac ja komplikowac sobie zycie ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 ostatnio wypatroszyłem całkowicie cały wydech i w miejscu wkręca się do 12-13 tys obrotów ale zaczyna przerywać (musze gaźnik zmienic:P) a podczas jazdy to tak do 8 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 i podczas jazdy jak masz 8tys jedziesz 100km/h bez zadnego tuningu ? taaaaaaaaa jasnePowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi