Skocz do zawartości

no to teraz się zacznie...

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest prowadzona pod nadzorem prokuratury i choć policja zna świadków, jeszcze ich nie przesłuchała. To powoduje, że nie można jednoznacznie ustalić przebiegu wypadku i przesądzić o winie. Wiadomo jednak, że kierowca tico wyjechał z drogi podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa, a motocyklista - jechał za szybko.

I jest winny - gdyby to dwa samochody sie zderzyły, nie było by wątpliwości. Ale, że uczestniczyły w tym motocykle - to już są spekulacje, że pewnie jechali za szybko.

Nie wiadomo, czy kierowca widział w ogóle nadciągający motocykl - czytamy w "Gazecie Poznańskiej".

Kolejna gazeta na miare "faktu" i "super ekspresu" - wkońcu się okaże, że rodzice nie widzieli tych motocykli bo pewnie jechali ponad 200km/h - jak to b.czesto bywa :-) :-D

PS> krasANALU byłeś szybszy - w czasie gdy płodziłem posta - zdążyłeś napisać :(

crazy_chris - może przeglądnij inne tematy zanim zaczniesz pisać  :roll:

sorka, nie widzialem.

Ostatnio w "Karambolu" też mówili o jakimś wypadku z udziałem motocykla. Policjant jednak stwierdził, że nie ma znaczenia czy ktoś jechał za szybko, ponieważ wyjeżdżający z drogi podporządkowanej jest zobligowany do ustąpienia wszystkim znajdującym się na drodze głównej. Niezależnie od ich prędkości - musi wszystkich przepuścić. Tak więc ewidentna wida Tico wg mnie.

Niestety zginęły dwie niczemu niewinne małe dzieci. :cry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...