aylie Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dzieki! Legut mam juz Twoje gg na liście :(Niebo...hehe zaraz się dowiecie, bo musze niestety zmienic swoje dane :PJeśli będzie okazja to kupuje NSRkę, bo jednak kocham szybszą jazdę, kosztem wszystkiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 kosztem wszystkiego a troche teego bedzie :( m.in: mniejsze spalanie, wygodniejsza pozycja (wnioskuje po wyzej polozonej kierownicy), wieksza trwalosc silnika, glos a co przemawia za nsr ?? osiagi 8) i fajniejszy wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 cbr:0-100 14,5sporządne basowe brzmienie, a nie jakiś tam mocniejszy pierd z wydechu arrowa czy innego miga 3l na setkęnie bawisz się w mieszankiwąskie opony = tanie oponyduża radość z jazdy - jazda spacerowa, czy normalna, ale nie sportowa :( nie męczy nsr:0-100 6seksilnik chodzący jak kosiarkapierdzący wydech, po wymianie na tuningowy ustaje pierdzenie, ale podwójnie irytuje dźwięk kosiarki... w przypadku usunięcia kolanka [czy jak to sie tam nazywa, wiecie o co chodzi :P] pierdzący dźwięk tyle, że przy 8tysiącach obr to słychać Cię z odległości 5km'rasowy' wygląd, szeroka guma z tyłu (150-160), w dniu którym kupiłem pierwsze 2 osoby które widziały moto pytały czy to 500 czy 600... szpan na maxa 8) powolna jazda jest dużym obciążeniem dla mózgu (przynajmniej mojego), nawet poniżej 4tysięty obr silnik nie chce popracować ciszej, ZAWSZE chodzi jak kosiara, dlatego nsrką po prostu trzeba jeździć szybko :lol: ja jeżdzę narazie po uliczce wokoło domu :D ale juz mi się spodobało to jak przekraczając 8 tys obr dostaje tego legendarnego kopa :twisted: (do 6 przyspiesza tako nawet, przy 7 zmniejsza się tempo przyspieszania i przy 8 jadąc bez kasku instynktownie przymruża się oczy od wiatru i chowa za owiewkę [w cbr raczej się nie schowasz :P ]) gg: 1622099, kupiłem moto 2 tygodnie temu, więc w sprawie eksploatacji Ci niezbyt pomogę, ale za to jestem 'na świeżo' z sytuacją na rynku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wygląd, szeroka guma z tyłu (150-160) Seryjnie jest 130... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wygląd, szeroka guma z tyłu (150-160) Seryjnie jest 130... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wygląd, szeroka guma z tyłu (150-160) Seryjnie jest 130... ale wchodzi troche wiecej :(u kumpla siedzi wlasnie chyba 160ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ale caly czas mowimy o fabrysznych motocyklach... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ale caly czas mowimy o fabrysznych motocyklach... jezeli o fabrycznych to mowmy o NSR zablokowanej no bo przeciez ... taka fabryczna :-) :-) :-D :-D :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 No niestety w Polsce zadna NSR 125 nie byla fabrycznie blokowana do 15 KM, tylko za granica :-)Jezeli motocykl byl kupiony w Polskim salonie, byl on w pelni odblokowany... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ze co :-D ? nie spotkalem sie jeszcze z motocyklem 125 w polskich salonach zeby nie byl blokowany do 15 km ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 No to nie chodziles po salonach kiedy NSR byly jeszcze produkowane :-D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 w polsce była sprzedawana taka sama wersja jak we włoszech - w pełni odblokowana, moja właśnie jest od nowości w PL 8) Legut, nie mów o fabrycznej gumie, bo 130 w nsrkach mają tylko Ci którym zależy na wyższym speedzie albo na niższym spalaniu (albo po prostu chcieli zaoszczędzić na gumie) pozostali użytkownicy wolą żeby mylono ich moto z 600tką :) no i nie mówmy i fabrycznych motocyklach bo nsr już nie produkują, a za 2-3 letnią nerke w stanie przybliżonym do salonowego płacimy tyle co za cbr z salonu a to zawsze 0 przebiegu, gwarancja, darmowy soczek :evil: najlepiej niech Aylie się wypowie - chcesz kupić nówkę czy używany? jak używany to w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 za 2-3 letnią nerke w stanie przybliżonym do salonowego płacimy tyle co za cbr z salonu a to zawsze 0 przebiegu, gwarancja, darmowy soczek oj niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 No to nie chodziles po salonach kiedy NSR byly jeszcze produkowane :-D nie zmieniaj posta jezeli juz na niego odpowiedzialem oki ? bo mnie takie cos wk*rwia, napisales wczesniej ze ZADNA 125 nie byla blokowana a nie ZADNA NSR 125, myslalem ze mowisz ogolnie o motocyklach 125 sprzedawanych w polskich salonach, teraz zmienil posta i cwaniaczy, trzymcie mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Tylko ze to nie wychodzilo z tego ze nie mialem racji tylko z tego ze chcialem napisac NSR a nie ogolnie 125, a wyszlo inaczej...Wiec jesli nie wiesz co mialem na mysli to prosze nie krytykuj mnie bo to tez mnie wku***a... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi