Kilvov Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 za 2-3 letnią nerke w stanie przybliżonym do salonowego płacimy tyle co za cbr z salonu a to zawsze 0 przebiegu' date=' gwarancja, darmowy soczek [/quote'] oj niebardzo w jakim sensie? skoro się mylę to mnie popraw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 W takim sensie ze za 2-3 letnia nsr nie kupisz nowej cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 beuebualalellelelea nie zgadzam się :twisted: dzisiejszy kurs € - 4,08 http://www.mobile.de/SIDArArKbFk5B9lSpEFGg...11111147021032&3900*4,08= 15912zł roczna http://www.mobile.de/SIDArArKbFk5B9lSpEFGg...11111167818200&3490*4,08 =14239,2zł dwuletnia http://www.mobile.de/SIDArArKbFk5B9lSpEFGg...11111171593063& 3299*4,08=13459,92 trzyletnia więc cena ta sama, a nawet wyższa w przypadku tego samego rocznika (roczną cbr mozna kupic juz za 7-8tysięcy) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Trzyletnia http://www.mobile.de/SIDVT8dH5VpxI-KlivCUF...11111174814764& Ponad 1000 Euro taniej Dwuletnia http://www.mobile.de/SIDVT8dH5VpxI-KlivCUF...11111163122674& 1000 Euro taniej Jak kupujesz motocykl to szukasz z tanszych czy kupujesz najdrozszy z mozliwych ?? Nie czaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Hmm sorki, nie miałam jak pisac. A więc tak...Nie wiem ile będę miała kasy za rok, ale jak na tę chwilę to jeśli dobrze sprzedam skuterek to wyjdzie mi ok. 5 tys.może uda mi się uzbierac ok.7 tys albo rodzice mi dołożą, więc myślę o 7 max 8 tysiącach. Z tym że musze jeszcze wydac na prawko ;) Nie wiem jak to będzie, ale może się uda :evil: Raczej jestem nastawiona na NSRkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Witaj Aylie! Także polecam Ci NSR - jesteś młoda i musisz sie wyszaleć ;) Ale dobrze sie zastanów przed kupnem, abyś potem nie załowała. CBR 125 to w sumie dobry sprzet idealny na miasto i w traske - 4T! Silniczek ładnie przyśpiesza z dołu i mnie wibracji, ogólnie większy komfort z jazdy. No ale wybór należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Wiem wiem, ale dla mnie nie wygoda jest najważniejsza, tylko przeżycia ;) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A co do cbr to moc chyba ponad 10 KM v-max coś ponad 100km/h ... osiągi gorsze od nsr ale wiadomo 4t to całkiem inna kultura jazdy 8O zaraz ale tu jest mowa o 125 Nie gustuje w takich maszynach ale zeby cbr125 miala 10km to z lekka przesada(chyba ze blokada fabryczna) przeciez piecdziesiatki maja tyle v/max 100km/h przynajmniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 zaraz ale tu jest mowa o 125 Nie gustuje w takich maszynach ale zeby cbr125 miala 10km to z lekka przesada(chyba ze blokada fabryczna) przeciez piecdziesiatki maja tyle v/max 100km/h przynajmniej :) juz pisalem wczesniej ale skopiuje :P krzychu troche namieszal A co do cbr to moc chyba ponad 10 KM v-max coś ponad 100km/h ... osiągi gorsze od nsr ale wiadomo 4t to całkiem inna kultura jazdy:) CBR ma 15 KM i v-max w granicach 120-125' date=' slyszalem ze po zmianie tlumika jest duzo lepiej i idzie w granicach 130-135mam chyba nawet gdzies filmik gdzie koles jedzie 150z tym ze 4t to 4t, zupelnie inne oddawanie mocynsr full odblokowana ma bodajze 28KMwyglad to juz zalezy od gustów[/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja jeszcze dodam co do dźwieku, mam założony tłumik od CBR 900 i dźwiek jest super na niskich obrotach chodzi jak jakaś 600 przy ''cichym'' tłumiku a po przekroczeniu 7 tys. słychać piękne wycie silnika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nono taki wydech na 125...ciekawie to musi wyglądac :D Ja juz zdecydowałam sie na NSR, tylko kasa i prawko ;)Dzieki wszystkim za wypowiedz! [ Dopisane: 21-08-2005, 23:33 ]O Boze widzialam dzisiaj na żywo CBR 125! Masakra, jakie to małe i chude, jeśli takiej wielkości ale troche szersza jest NSR to napewno mi sie spodoba!Cebra stoi u nas w komisie...za ponad 14tys 8O No to ja dziekuje za taki rowerek z silnikiem! Zdecydowanie wole NSR! Obym znalazla gdzies w poblizu, chociaz do przymiarki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam!Wybaczcie za mały offtopic, ale również zastanawiam się nad nsr i niestety nurtuje mnie tylko jedno: czy chopa o wzroście 182 i wadze ok 90kg (tak wiem, lekka nadwaga ale co mi tam) taka 125 uciągnie? Inną opcją jest gs500 ale co ładny nsr to ładny nsr ;)) Jeszcze raz przepraszam za offa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam!Wybaczcie za mały offtopic, ale również zastanawiam się nad nsr i niestety nurtuje mnie tylko jedno: czy chopa o wzroście 182 i wadze ok 90kg (tak wiem, lekka nadwaga ale co mi tam) taka 125 uciągnie? Inną opcją jest gs500 ale co ładny nsr to ładny nsr ;)) Jeszcze raz przepraszam za offa! uciągnąć uciągnie, to tak jakby jechać z jakąś mniejszą koleżanką :D ale chyba lepszy byłby gs500, bo nie masz 'zabawy' z mieszanką i zawsze to 4t ;) a różnica w mocy jest na poziomie do opanowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 heh... No właśnie się zastanawiam czy gs500 czy nsr ;)) Niestety nie miałem możliwości "przysiedzenia" się do nsrki i nie wiem czy czasem nie siedziałbym na niej jak na psie :). Jest to dość mały motorek i nurtują mnie właśnie kwestie fizjologiczno-fizjonomiczne :-) Na GS jest spoko ale na NSR to bym musiał sprawdzić. Niby oba podobnie chodzą, podobny vmax, spalanie też, jednak 4t jest chyba trwalszy i bardziej odpowiedni na dalsze trasy i zabawy w turystykę... Ok. Ale to nie był temat tego posta, tak więc nie marudzę już więcej. Tak to jest: osiołkowi do garażu wsadzono: w jeden GS a w drugi NSR. I teraz biedaczyna nie może się zdecydować... Trzeba ten temat dokładnie przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zdecydowanie lepszy dla Ciebie bedzie GS... Z tego wzgledu ze jest to juz 4t, jest bardziej elastyczny i jest to juz dorosly motocykl - po co marnowac Prawko A na 125ccm?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi