qba Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 zrobisz wybebeszenie pojezdzisz zeson dwa i sprzedajesz jak sie nierozleci ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 zrobisz wybebeszenie pojezdzisz zeson dwa i sprzedajesz jak sie nierozleci Jak masz gadac takie bzdety to lepiej milcz.A ja mam do was takie pytanie: wszyscy byście też wybebeszali, robili końcówki przelotowe, zakładali końcówki z innych moto a mi mówili ludzie, że nie powinno się tego robić 2T, bo dwusuw musi mieć odpowiednie spalanie? To już sam nie wiem Tak mowia mechanicy samochodowi z reguly. Mi tez tak jeden mowil dopoki nei zobaczyl ile mocy dostala TS'ka po tym zabiegu. Dodam jeszcze ze wydechy tuningowe czesto maja identyczny ksztalt jak orginalne tylko sa w srodku puste. Ja w kazdym motocyklu wybebeszam dyfuzor i jest tylko lepiej. jesli chodzi o koncowki przelotowe to jedna wielka bzdura ze moga cos popsuc. Daja one tylko lepszy przeplyw spalin co poprawia osiagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A ja mam do was takie pytanie: wszyscy byście też wybebeszali, robili końcówki przelotowe, zakładali końcówki z innych moto a mi mówili ludzie, że nie powinno się tego robić 2T, bo dwusuw musi mieć odpowiednie spalanie? To już sam nie wiem :roll: Mówili mówli zauwazyłem za jak ktos cos błednie pisze to zawsze jest albo słyszałem albo mówili ;) Sam tak miałem :lol: :P !! Ja mam wybebeszony Jezdze juz tak dwa miesiace i nic mi sie nie psuje ;] !! :evil: a dzisiaj zakładam nowy tłumik który bede musiał przyspawac :twisted: dorobic rurke łaczaca :( no i bedzie GIt osiagi sie polepsza i bede miał radoche !! I wszystko mozna uregulowac zeby bylo OK ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja mam od "urodzenia" ;) wszystko puste i przelotowe i zyje a tak poza tym to nie wydaje mi sie zeby to cos psulo z jednej strony ale z 2 :evil: wieksza moc, wieksze obroty to wieksze wyzylowanie silnika a to rowna sie szybszym remontom :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja mam od "urodzenia" ;) wszystko puste i przelotowe i zyje a tak poza tym to nie wydaje mi sie zeby to cos psulo z jednej strony ale z 2 :evil: wieksza moc, wieksze obroty to wieksze wyzylowanie silnika a to rowna sie szybszym remontom :( NO tak ale czy zalozysz Gianelli czy sam zrobisz czy od jakiegos innego motoru to chyba nie robi roznicy !!:>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 koncowka pewnie nie ale dyfuzor chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 MAm pytanko dla tych co posiadaja kolanko gianelli Nakolanku jest przyspawana taka tabliczka JAk sie ja oderwie to czym mozna zjechac aby gładka sie powierzchnia zrobiła a nie zostały te spawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja mam gruche Giannelli i wydech(na dyfuzorze nie miałem żadnej tabliczki znapisem GAINNELLI).Jak masz spawy jeszcze widoczne to weź to przejedź szlifierką kątową,a później może jakis papier ścierny :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja mam jakąs tabliczke i jest napisany na niej nr katalogowy i takie tam chce te spary spiłowac ale jakos aby to ładnie wygladało a nie tu jasno a tam ciemno:p [ Dopisane: 05-08-2005, 22:54 ]Albo zostawie ja I spiłuje ten nr katalogowy i obie ksywke walne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://www.bikepics.com/pictures/359778/ tu jest fota mojej gruchy gianneliia tu wydech gainnelli > http://www.bikepics.com/pictures/359793/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 JA mam takie coś jak ten gosc wydech i kolanko tam gdzie ta strzałka zaznaczyłem miejsce tej tabliczki http://img328.imageshack.us/my.php?image=stand11ys.jpg a mam pytanie jeszcze sa jakies osłonki aby sie niespażyc o niego da rade dospawac albo cos:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Posłuże się tutaj fotą kolegi Endurasa nie wiem czy to on przyspawał te osłonki czy kto inny > http://www.bikepics.com/pictures/333697/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Dobra mam pytanie z innej beczki obudowa obrotomoerza w dt125 mi sie odczepiła i niechce wejsc mi :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a więc troche odbiegne od tematu dt ale nie chcialem zakladac nowego rowniez o wydechu tym bardziej ze ten nie jest takim trupem :) mam na oku tuningowa koncowke wydechu do swojego moto i tu jest problem czy koncowka od modlelu cr 125 rok 02-05 bedzie rownie dobrze spelniac swoja funkcje w modelu cr 125 rok 97 ? Z gory dziekuje jesli ktos mi fachowo odpowie na ten temat ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ja proponuje ci poszukac czesci na moto bazarach jezeli chodzi o wydechy to przeciez nie musi to byc nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi