PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ENDURO napisał:Dt to nie motor w teren tylko na szose.Troche duzo. A w/g mnie na szose troche za duzo.Ja mówie o kataniu w terenie :!: .Mi paliła 6,5 l w terenie ta Dt która juz sprzedałem 2 miechy temu(ona miła już bardzo luźny tłok itd to dlatego tak dużo łykała).A ta co teraz mam to na szosie 100km koło 3l.A w teren 4,5 gdzieś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Z tego co wiem po pełnym odblokowaniu 110 / 120 Ze wskazaniem na wydech Gianneli, wąskie opony itp ;] Ile kosztuje taki sportowy wydech ? patrzyłem na www.tlumiki.pl i tam ceny sa od 106 zł do 311 zł tylko to jest cały wydech czy tyllko końcówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mi na początku spaliła 7l na 100 ale już wiem czemu :P to były moje początki więc tak kalicznie śmigałem i jeszcze w terenie, a teraz na 5l przejechałem 97 km więc jest oky :(. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ceny wydechów rożnie.. nie patrz na nowe bo nie ma sensu, nie opłaca sie itp.. a ci z tłumiki.pl podobno nawet nie wiedzą co mają. Czasem mozesz kupić ładne uzywane kolanko na 200 zł i końcówke za 150 innym razem obdrapany zestaw za 100 czasem kolano za 3 dychy..itp.. w tej materi trzeba szukać okazji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A w tych tłumiki.pl to nic nie mogłem znaleźć do Derbi sendy(chodzi mi o tłumik może znacie jakąś firme gdzie kupie tani tłumik do mojego sprzęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ten wydech gianelli to dla mnie jakas poraszka,widzialem takie cos w DT80, niby powinnno miec gdzies z 12KMmoja suzi niby ma tez tyle, no ale nie oklamujmy sie, ta DT byla bez szans i w ogole pierdzi a nie jedzie, przelotowka lepsza by byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Końcówka gianneli jest przelotowa :) Po założeniu całego układu powinno sie wyregulować gaźnik.. jeśli tego nie zrobimy to .. jest gożej niż na seryjnym wydechu... niestety :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wyregulować gaźnikJa mam caly układ wydechowy gianelli w swojej DT. O co chodzi z tym gaźnikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja mam caly układ wydechowy gianelli w swojej DT. O co chodzi z tym gaźnikiem??Ty sie lepiej nie dotykaj do tego gaznika. CHodzi o to zeby wyregulowac DOBRZE gaźnik. Oddaj do serwisu tam to zrobia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ty sie lepiej nie dotykaj do tego gaznika. CHodzi o to zeby wyregulowac DOBRZE gaźnik. :mrgreen: Oddaj do serwisu tam to zrobia...Najbliższy DOBRY serwis jest kawałek, 65 km :? Może ktoś wytłumaczy tak zlekka na czym polega to dobre wyregulowanie gaźnika i jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Maciuś ja Cie nie chcialem urazic ale chybam pamietasz nasza ostatnia rozmowe dotyczaca zmiany oleju w zawieszeniu?? :mrgreen: SPrawa ma sie tak. Na zewnatrz masz srubke do regualcji mieszanki paliwo/powietrze i musisz to tak ustawic zeby motocykl szybko sie wkrecal bez zadnych przymulen. POzatym jest ejszcze regulacja polozenia iglicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja mialem jechac do ostródy robic ten tunning typu Planowanie glowicy 1,2mm itp. ale ja mieszkam w lublinie a to strzasznie daleko do Ostródy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Heheh, tak było Kubuś :evil: ale ostatecznie udało mi się wymienić i git :) . Wiem że sie nie znam na mechanice, ale też nigdy nie mówiłem że sie znam. Wcale mnie nie uraziłeś hehehe. Peace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja mialem jechac do ostródy robic ten tunning typu Planowanie glowicy 1' date='2mm itp. ale ja mieszkam w lublinie a to strzasznie daleko do Ostródy [/quote']Akurat glowice splanowac to mozesz prawie wszedzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Teraz jakoś niemoge znaleść wydechu do DT na allegro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi