enduromaster Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 mam obecnie na tyle michelinka comp III ( to jest takie gówno, nigdy tego już nie kupie ) i się niczego nie trzyma, jaką oponę polecacie co się dobrze na zakrętach trzyma ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 jak 18 cali to polecam pirelli MT 83 Scorpion kadra na tym również lata a na przód metzelera MCE2 dobra i tania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek001 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Zależy po czym jeździsz. Kiedyś przejechałem się po trawie na piaskowej oponie (kostka w kształcie łopatek) i zaraz zaliczyłem glebę. Nie było mowy o bocznym trzymaniu.Nie jestem wyczynowym zawonikiem, więc kupiłem sobie na przód Mitasa C-17, na tył C-16. Są to opony na twarde nawierzchnie. Na twardym i średnim terenie sprawdzają się bardzo dobrze. Co ważne klocki nie lecą, bo przy oponach na miękkie, znacznie szybciej się wyłamywały. Opona się nie zdążyła wytrzeć, a już z boku brakowało kostek. Wiem, że Mitas to żadna rewelacja w porównaniu do bardziej markowych opon, ale cena jest korzystna ok. 150-160 PLN/ szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Tylko u mnie tył 120zł i przód 100zł nie zależnie od rozmiaru i modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Tylko u mnie tył 120zł i przód 100zł nie zależnie od rozmiaru i modelu. sprzedajesz opony mitasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Jak na tyl i bez homologacji FIM to sprobuj Mitasa C-04 (w teren OK tylko nie wiem jak sie zachowuje na torze). Przod to zdecydowanie Pirelli Scorpion lub Michelin S12. pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 sprzedajesz opony mitasa???Nie hurtownie mam pod nosem oponki mam do wyboru do koloru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 sprzedajesz opony mitasa???Nie hurtownie mam pod nosem oponki mam do wyboru do koloru :) spoko, bede wiedzial na przyszlosc ,bo juz sie szykuje wymiana tylnej oponki,ale dokonca sezonu juz dojezdze (mam nadzieje):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi