jan rutkowski Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 gdzie w wwa mozna nabyc detki do enduraków. i gdzie ja z zmienia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 W Larssonie mogą mieć lub na Nowolipkach ja tam kupiłem do siebie na tył.Zmienią Ci w prawie każdej wulkanizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 W Larssonie mogą mieć lub na Nowolipkach ja tam kupiłem do siebie na tył.Zmienią Ci w prawie każdej wulkanizacji. Ale na nowolipkach nie będzie detek crossowych.Nie wiem do czego Ci potrzebna ta dętką.Ale jezeli do motocykla terenowego to kupuj dętki tzw. crossowe (2 razy grubsza guma) są grubsze poniewaz w terenie jeździ się na bardzo niskich ciśnieniach w oponach i są narażone na różne przeszkody (korzenie itp) i normalna dętka dużo łatwiej może się przerwać.Oczywiście są też droższe :buttrock: Bardzo dobre dętki mają w firmie Yavit Moto. W warszawie. (jest ich reklama zawsze w ogłoszeniach w ŚM) Znajdują się przy skrzyżowaniu marsa z płowiecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 poniewaz w terenie jeździ się na bardzo niskich ciśnieniach w oponachA jakie ciśnienie maja mieć oponki w motorku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A jakie ciśnienie maja mieć oponki w motorku??Po jednej atmosferzeDętki możesz kupic czasami w sklepie z częściami do simsonów itp.Ja kupiłem do Dt 80 r21 za 12zł,spróboj może i u Ciebie są.A jak masz kase to kup Pirelli ceno około 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Własnie cienka kosztuje do simsonka np 12zł, ale to się mija z celem moim zdaniem jezeli chodzi o terenową sztukę.1 atmosfera to górka granica napompowania opony zależnie od nawierchni zminiamy tę wartość.Kosz grubej dętki to ok 50-60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan rutkowski Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 szukam bedtki 21 x3 cale jakiejkolwiek bo narazie żadnej nie moge znalezc...gdzie jest ten sklep na nowolipkach??????????naprawde w warszawie nie da sie detki do bika kupic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 gdzie jest ten sklep na nowolipkach?????????? Jadąc z Placu Bankowego w stronę Żoliborza musisz pojechać w drugą ulicę w lewo, nie ta za komędą główną tylko następna.Z tego co pamiętam jest tam zakaz skrętu w lewo więc musisz skręcić w prawo i zawinąć.Jadąc prosto zobaczysz po lewej stronie budynek z witrynami sklepowymi, jest to za dzrzewami więc patrz uważnie i właśnie tam jest ten sklep. Zaraz przed sklepem przy samej ulicy stoi kiosk ruchu, może łatwiej będziesz mógł się zoriętować, nie mam pewności czy będą mieli 21 cali, ale w larssonie powinni mieć.Najlepiej zerknij na mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi