Skocz do zawartości

ANTY-SKUTER

PituŚ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witka- to jest mój pierwszy post:)) Mam nieco odmienne zdanie na temat skutrów- pozytywne. Otóż na mój gust to skuterki wcale nie są takie złe. Osobiście jeżdzę na zwykłym moto (poczułem tą moc między nogami;)) Natomiast gdy pracowałem w wakacje miałem przyjemność pośmigać trochę na skuterku. Według mnie to też całkiem przyjemna maszyna:) Fakt- obsługa nowych bzyków przypomina nieco suszarkę do włosów;)) Ale dla niektórych to nawet plus. Jedno czego nie odmówię skuterkom to przyspieszenie. Te którymi jeździłem (mimo iż nie należały do najszybszych) miały o niebo lepszego kopa niż moja RD. No i jeszce jedno- są wdzięcznym tematem do tuningu. Tak więc chyba nie ma co "dyskryminować":)) Jedno co mi się nie podoba to podejście właścicieli skuterków do kwestii całego "klimatu" motocyklowego. Otóż w moich okolicach, skuterkami najczęściej przemieszczają się chłopcy dresowcy;) W życiu jeszcze żaden nie odpowiedział mi na pozdrowienie na trasie:( No ale to już ich wina, a nie ich maszyn. Tak więc nieważne czym się poruszasz- liczy się tylko: Jeździć Jeździć!!! :D)

Pozdrawiam serdecznie (kucze ale mi się rozpisało;))

Gość Anonymous

wezmy taki suzuki burgman - toz to lepiej chodzi niz niejeden "prawdziwy" motocykl, a chlopaki od triala czy Wy tez nie macie prawdziwych motocykli bo nie ma siedzonka, a chlopaki od zuzla oni jezdza czym(wyjasniam dla niewiedzacych ze tam nie ma rozrusznika, kopki i podporki na noge z jednej strony)? dwa kola to dwa kola nie dzielmy sie.

Pituś, ty pało (bez obrazy), jesli mowisz ,ze skuter nie ma kopniaka to znaczy, ze jestes kompletnym laikiem. Niepisz bzdur ! Kazdy skuter ma kopniaka.A jesli tego nawet nie wiesz, to nie pisz zlych słow na skutery.Owsze, motocykl to motocykl, ale napewno motocykl nie jest lepszy w miescie. Kałuze,zimno w kolana itp. Miałem yamahe tdr, wiem co to znaczy jezdzic jesienia na motorze...

Mnie skutery nie przeszkadzaja jak ktos chce niech jezdzi ,ale ja sam nie kupił bym sobie skuterka poniewaz dla mnie sa dziwne jedzie sie jak na chulajnodze

Ps. Nie chcialem tym postem nikogo urazic

Mozna by wymieniac i wymieniac... Skutery sa ogolnie zecz biarac bardzo podobne do motocyli : kola,amory,silnik,hamulce,elektryka...Ale nie mozna porownywac skuterow z motocyklami poniewaz wyzszosc skuterów nad motocyklami jest taka duza, ze poprostu to nie ma sensu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...