Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ale tylko troszke!hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 A tak wogołe to nie ma czegos takiego jak elektryczny kopniak... Elektryczny jest tylko starter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Własnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 jemu nie chodziło o elektryczny kopniak!przecież to normalnie ze tego nie ma tylko czy sobie wobrażacie stare BMW z rozrusznikeim!Kapisz? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Jednak wyobraźcie sobie pojazd jednośladowy bez tej wajchy. Sam jeździłem bez niej przez jakiś czas i moge spokojnie stwierdzić że silnik bez niej jest jakiś pusty :( . Prawda że el. rozrusznik jest git ale na miłość boską czy ktoś sobie wyobrażał poważnego chopera bez niej. (oczywiście alternatywny starter może być ukryty dla tych co nie mają siły kopnąć :D ) tak widzialem powaznego choppera hehehe.....np.Intruder 1400 i na pewno nie chcialbym miec kopniaka.Podobnie w DR 800 tez nie narzekam bez kopniaka.I nawet nowy KTM LC 8 nie posiada kopniaka jak rowniez BMW 1150 GS i nie mozna powiedziec zeby byly to jakies "niedorobione" motocykle. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Mamy tu jednego pana z problemami "arturro”, który zaczął się strasznie bulwersować na każdym moim temacie!!!!! :) Ale trudno Elektryczny kopniak tak sobie to wymyśliłem.Jakoś innym to nie przeszkadzało!Ale musiał się znaleźć ktoś taki.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 A tak wogołe to nie ma czegos takiego jak elektryczny kopniak... Elektryczny jest tylko starter. jesli juz to rozrusznik hehehe......bo Starter to taka firma produkujaca miedzy innymi odziez sportowa...jesli juz chcesz pouczac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ale chyba starter=rozrusznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 No własnie, rozrusznik to nic innego jak starter, a ta marke. to chyba tylko u ruskich mozna kupic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Na łachmatanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Oryginalne Startery nie sa tanie u ruskich mkozesz kupic ,ale takie ze po 1 praniu masz albo o 5 numerów za mała ,albo bluza siega Ci do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Oryginalne Startery nie sa tanie u ruskich mkozesz kupic ,ale takie ze po 1 praniu masz albo o 5 numerów za mała ,albo bluza siega Ci do kolanDo simsona starter kosztuje 35 złsięga mi od wałka aż do dolnej krawędzi puszki skrywającej akumulator a po naciśnięciu sięga do lewego podnużka kierowcy a element słuzący do zaczepiania buta znajduje sie wówczas pod podnużkiem :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 No własnie, rozrusznik to nic innego jak starter, a ta marke. to chyba tylko u ruskich mozna kupic . To zobacz sobie w czym "gra" NBA jesli wiesz co to jest...Champion lub Starter..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Na łachmatanie :) ...i na pewno nie kupuja tego tam,cokolwiek mialo by to byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 A czy ja moofiłem, ze nie ma odziezy marki starter ? Pewnie jest, ale co mnie o obchodzi... STARTER=ROZRUSZNIK. Starter to slowo zapozyczone z jezyka angielskiego i oznacza ono poprostu start,rozruch itp. Wiec nie wiem oco Ci chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi