Pablo2x Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Tyle było na temat obsługi w rapidzie ze dodam swoja opinie Wczoraj kupilem buty Sidi Vertigi w Rapidzie w poznaniu - najpierw zadzwonilem upewnilem sie ze jest moj rozmiar i jade - przez telefon mila obsługa nawet odłozyli mi buty - ale namiejscu obsługa jakas bezpłciowa . Dostałem do reki buty o które mi chodzilo i na tym koniec nikt sie nie zainteresowal - nie pokazal jak działaja pokrętła - prawie ułamałem jeden wichajster bo krecilem w druga strone :buttrock: Zastanawialem sie nd zakupem troche lepszego modelu ale zero zaintersowania ze strony obsługi zniecheciło mnie i kupilem te .Mogli chociaz powiedziec cos o tych butach zaprezentowac inne modele powiedziec czym sie różnia - wtedy łatwiej było by podjąć decyzje - a tak to jak juz pisalem obsług abezpłciowa jeden chłopak siedzial przy kompie i gadal przez telefon - laska - chyba kasjerka gdzies znikneła i wsumie to dopiero ona przy kasie pokazała mi jak sie dokreca te buty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Cześć Jeśli mowa o Corsach to te pokrętełka są objęte gwarancją jak i reszta więclepiej żeby od normalnego użytkowania rozleciały się od razu albo wcale.Tak więc kręć do oporu.Aha, w zasadzie to pokrętła można tylko jeden raz użyćprzy dopasowaniu sobie na początku a potem jużzakładasz i ściągasz cały zaczep i nic wtedy nie potrzeba regulować.Tak jest szybciej. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 miałem z nimi bardzo podobną przygodę z butami (w kartoniku jeden był czarny drugi czerwony :-D opiosałe juz to wtedy na forum) i mam już do nich wielki uraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 jaki świat mały... a ja przedwczoraj w louisie kupiłem po okazyjnej cenie Vertebry II Air... Zobaczymy jak się sprawdzą w upałach, bo wentylacji mają w bród! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Zobaczymy jak się sprawdzą w upałach' date=' bo wentylacji mają w bród![/quote']ja tam na moje nie narzekam nigdy jakoś specjalnie nogi mi się w nich nie spociły :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Zobaczymy jak się sprawdzą w upałach' date=' bo wentylacji mają w bród![/quote']ja tam na moje nie narzekam nigdy jakoś specjalnie nogi mi się w nich nie spociły :) i jakie opipnie o tych butach? Wartę zainteresowania? Nie są zbyt przewiewne? Nie są za chłdone na nasz klimat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Buciki Sidi VERTIGO - jestem ich użytkownikiem od jakiegoś czasu, miałem okazje sprawdzić już w deszczu, upale i w chłodne dni tudziez noce :) Jeżeli chodzi o pogode DESZCZOWĄ - super, nie mam im nic do zarzucenia..... Natomiast w upalne dni jest tego typu sprawa: maja otwieraną wentylacje po stronie zew. - owszem czuć ten powiew ale od ok. 80km/h w góre, natomiast drugi bok nogi od strony silnika - często zdażało mi się wyjąć noge -skarpetka była z tej strony lekko wilgotna :) A na chłodniejsze dni - jakaś skarpetka frotte i bedzie lux- choc w takiej zwykłej bawełnianej tez jest całkiem całkiem - nie można nażekać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 dzięki za info, mi właściwie chodzilo o buty Sidi Verterba 2 Air. Sa one przeznaczone na ciepły i upalny klimat. Ale nie wiem czy nasz klimat można do takich upalnych zaliczyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja rowniez posiadam od paru miesiecy Vertigo i jestem naprawde z nich bardzo zadowolony, a kupilem je wlasnie w Rapidzie tylko ze wysylkowo :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi